Υπουργείο Οικονομικών: Παράταση στην πληρωμή οφειλών για τον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Να ελαφρύνει το βάρος, των ζημιών που επέστησαν οι κάτοικοι του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, από τις πρόσφατες καταστροφές, θέλει το υπουργείο Οικονομικών και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, υπέγραψε απόφαση  με την οποία παρατείνεται η πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών, φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν την κύρια κατοικία ή έδρα τους στον Δήμο.

Μετά από τις πρόσφατες καταστροφές από φυσικά φαινόμενα, το οικονομικό επιτελείο, προσπαθεί να δώσει μία ανάσα στους κατοίκους της περιοχής αναστέλλοντας την πληρωμή υποχρεώσεων που λήγουν ή έληξαν μέσα στο διάστημα κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Επίσης, στην ίδια κατεύθυνση, ανακοινώθηκε πως παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων βεβαιωμένων οφειλών. Ακόμα, αναστέλλεται η είσπραξη των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών των ανωτέρω ως και τη λήξη κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (8/3/2017).

Σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, τονίζεται πως η απόφαση αυτή εκδόθηκε, βάσει σχετικών αποφάσεων του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) το οποίο και κηρύσσει την κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, την περιοχή και το χρονικό διάστημα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...