Υποψήφιος στο νομό Αιτ/νιας με την Ένωση Κεντρώων ο Γιώργος Σκέντζος

Ο Σκέντζος Γεώργιος γεννήθηκε στις 16/09/1975 στην Πάτρα Αχαϊας , αποφοίτησε απο το 4ο ΤΕΛ με βαθμό 19,5 και πέρασε απο τους πρώτους στην Σχολή Εμποροπλοιάρχων στην Πρέβεζα οπου αποφοίτησε μετά απο 4 χρόνια το 1997 χωρίς καμία καθυστέρηση.
Έκτοτε εργάζεται ώς αξιωματικός του εμπορικού Ναυτικού στις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της χώρας με εξειδίκευση στην μεταφορά καυσίμων σε Δεξαμενόπλοια όλων των μεγεθών και τα τελευταία 2,5 χρόνια με τον μέγιστο βαθμό του πλοιάρχου σε μία απο τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταφοράς καυσίμων παγκοσμίως. Είναι μόνιμος κάτοικος και Δημότης Ναυπάκτου απο το 1998 , παντρεμένος με 3 παιδιά.

Αποφάσισε φέτος να ασχοληθεί με την πολιτική , σε έναν χώρο αγνό ο οποίος τον εκφράζει , την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη διότι για να αλλάξει η κατάσταση στην χώρα , για να αλλάξουν τα πρόσωπα που έχουν καταπονήσει τη χώρα πρέπει να πάρουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας και να μήν περιοριζόμαστε σε απλό ρόλο θεατή. Το πηδάλιο στην δύσκολη στιγμή στην θάλασσα το παίρνει ο καπετάνιος , πόσο μάλλον σε μιά Ελλάδα ακυβέρνητη επι χρόνια , το πηδάλιο πρέπει να περάσει σε άτομα ικανά ν’ αλλάξουν την πορεία της καταστροφής.

Μετά Τιμής

Σκέντζος Γεώργιος
Πλοίαρχος Α’ Ε.Ν.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...