Υπόθεση μυστήριο στην Κρήτη: 28 τόνοι μελιού έκαναν φτερά!

Υπόθεση μυστήριο στην Κρήτη: 28 τόνοι μελιού έκαναν φτερά!
Κανένα στοιχείο δεν οδηγεί στην λύση του γρίφου της υπόθεσης με την τεράστια ποσότητα που κλάπηκε μέσα σε μια νύχτα
Ένας γρίφος που παραμένει άλυτος σε μια από τις πιο περίεργες υποθέσεις που απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια την τοπική αστυνομία είναι αυτός της κλοπής των δεκάδων τόνων μελιού από τα Βορίζα, είδηση που λόγω της ιδιαιτερότητάς της δημοσιεύτηκε και σε μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού.

Η κλοπή των 28 τόνων μελιού μέσα σε μια νύχτα χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό έγινε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 7ης προς 8ης Φεβρουαρίου του 2013.

Η μυστηριώδης υπόθεση που συζητείται ακόμη και σήμερα φαίνεται να παίρνει τον αδιέξοδο δρόμο της από πλευράς αστυνομικής έρευνας, καθώς πριν λίγο καιρό η δικογραφία που σχηματίστηκε από το αστυνομικό τμήμα των Μοιρών υποβλήθηκε στον εισαγγελέα με την ένδειξη «κατά αγνώστων». Η υπόθεση όμως δεν έχει ακόμα κλείσει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν ακόμη έρθει οι απαντήσεις από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ στηνΑθήνα σχετικά με την αναζήτηση αποτυπωμάτων ή γενετικού υλικού σε ευρήματα που εστάλησαν.

Η κλοπή των περίπου 28 τόνων μελιού είχε στοιχίσει για τον ιδιοκτήτη τους περίπου 150 χιλιάδες ευρώ. Η τεράστια ποσότητα είχε φορτωθεί με κλαρκ (ιδιοκτησίας του θύματος) στις καρότσες κλεμμένων αυτοκινήτων- το ένα ανήκε στον ιδιοκτήτη, το άλλο εκλάπη από τις Καμάρες – τα οποία βρέθηκαν στη συνέχεια σε σχετικά κοντινή απόσταση το ένα από το άλλο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...