Φίλης- Όλγα Κεφαλογιάννη-Δανέλλης στο ίδιο πάνελ: θα μιλήσουν για την επόμενη μέρα των Μνημονίων

Φίλης- Όλγα Κεφαλογιάννη-Δανέλλης στο ίδιο πάνελ: θα μιλήσουν για την επόμενη μέρα των Μνημονίων

Εντείνονται οι ζυμώσεις στο πολιτικό σκηνικό με το βλέμμα στην «επόμενη μέρα».

Νίκος Φίλης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Σπύρος Δανέλλης, θα βρεθούν σε κοινή δημόσια συζήτηση ( την οποία διοργανώνουν η “Κοινωνία-Δημοκρατία ’18” και το περιοδικό Χρόνος) με  θέμα «μετά το τέλος των Μνημονίων, τι;».

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου. Και όπως αναφέρεται στην πρόσκληση:

Ο σκοπός της συζήτησης είναι διπλός. Στο συμβολικό πεδίο θέλει να δώσει το μήνυμα πώς σ’ αυτή την ιστορική στιγμή,  στην οποία από μια φάση   οικονομικής και πολιτικής συγκυρίας  μεταβαίνουμε σε μια καινούργια, οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, σεβόμενες τις διαφορές τους,  μπορούν να συζητήσουν γύρω από ένα τραπέζι με επιχειρήματα και όχι αλληλοκατηγορίες και αφορισμούς.

Στο ουσιαστικό επίπεδο, σκοπός των συνομιλητών είναι χωρίς θριαμβολογίες για την έξοδο της χώρας από την κρίση, αλλά και χωρίς κινδυνολογία,   να διερευνήσουν ποια θα είναι η μελλοντική πορεία της χώρας μας,   μέσα σε ένα απρόβλεπτα μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον. Να ανταλλάξουν ιδέες και να μοιραστούν κοινές έγνοιες για το πώς  θα ανασυνταχτεί η κοινωνία μετά μια οκτάχρονη κρίση,  και να αναρωτηθούν για το πώς  θα ανταποκριθούν στα νέα καθήκοντα οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας.

Τα συζήτηση θα συντονίσει, ο Κωστής Παπαϊωάννου.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/332112-PHiles-Olga-Kephalogianne-Danelles-sto-idio-panel-tha-milesoyn-gia-ten-epomene-mera-ton-Mnemonion ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...