Φίλος του Τζόρτζ Μαίκλ αποκαλύπτει τι σκότωσε τον τραγουδιστή

Φίλος του Τζόρτζ Μαίκλ αποκαλύπτει τι σκότωσε τον τραγουδιστή

Ο Άντρος Γεωργιού, παιδικός φίλος του Τζόρτζ Μαίκλ, ισχυρίζεται ότι ο θάνατος του τραγουδιστή προκλήθηκε από ένα φονικό συνδυασμό φαρμάκων και αλκοόλ.

Ο 55χρονος, Άντρος Γεωργιού, υποστήριξε ότι ο Τζόρτζ Μαίκλ κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ προτού πεθάνει και ότι λάμβανε καταθλιπτικά, ενώ έπαιρνε συχνά το αποκαλούμενο “ναρκωτικό βιασμού”. Παράλληλα, επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι ο τραγουδιστής ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη και ότι δεν αυτοκτόνησε αλλά πέθανε όταν άρχισε να λαμβάνει μεθαδόνη.

“Ο Τζορτζ πήγε να δει κάποιον που θεωρούσε φίλο του” είπε ο Γεωργίου, μιλώντας στη The Sun, προσθέτοντας ότι ο άνδρας ήταν πρώην χρήστης ναρκωτικών. Όπως του εξήγησε, επρόκειτο για τη μεθαδόνη που χορηγείται στους εξαρτημένους από την ηρωίνη ως υποκατάστατο. “Αυτό συνέβη στις 23 Δεκεμβρίου και ο Τζορτζ δεν είχε κάνει ξανά κάτι τέτοιο” σημείωσε.

“Δοκίμασε ένα χάπι και όταν είδε ότι έφερνε άμεσα αποτελέσματα, ζήτησε από τον άνδρα να του φέρει περισσότερα χάπια, για να του φτάσουν για τις γιορτές των Χριστουγέννων” ανέφερε μεταξύ άλλων ο 55χρονος.

Όπως υποστήριξε ένας οδηγός ταξί μετέφερε τα χάπια μεθαδόνης στο σπίτι του τραγουδιστή στο Λονδίνο την παραμονή των Χριστουγέννων. “Ήταν τυλιγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζουν με δώρο” πρόσθεσε ο Αντρος Γεωργιού υποστηρίζοντας ότι την ιστορία του την αποκάλυψε ο ίδιος ο άνδρας που έδωσε στον Μάικλ τα χάπια μεθαδόνης.

“Ανησυχούσε πολύ μετά τον θάνατο του Μάικλ και φοβόταν ότι η αστυνομία θα τον ανακαλύψει και θα έχει μπλεξίματα” υποστήριξε.

Ο 55χρονος θεωρεί ότι οι ουσίες που ανέφερε μπορεί να μην εντοπίστηκαν στις τοξικολογικές εξετάσεις του Μάικλ ή να μην ανακοινώθηκαν σκοπίμως.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/331071-PHilos-toy-Tzortz-Maikl-apokalyptei-ti-skotose-ton-tragoydiste ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...