«Φρένο» του ΠΑΟΚ στη Βαλένθια για Ουάρντα

«Φρένο» του ΠΑΟΚ στη Βαλένθια για Ουάρντα

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε διαπραγμάτευση για πώληση των δικαιωμάτων του Αμρ Ουάρντα από τώρα και φρόντισε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στη Βαλένθια: «Επαφές για τον Αιγύπτιο μετά την παρουσία του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Αυτό προκύπτει τόσο από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, όσο και από αυτό του ΠΑΟΚ που θέλει να εκμεταλλευτεί τα πολλά περιθώρια ανόδου που δείχνει ότι έχει η «μετοχή» Ουάρντα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, άνθρωποι της Βαλένθια ήρθαν στην Ελλάδα και συναντήθηκαν μόνο με τον Ουάρντα, λαμβάνοντας αρνητικό μήνυμα από πλευράς «δικεφάλου του Βορρά», για να ανοίξει άμεσα διαπραγμάτευση για την μεταγραφή του.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο ΠΑΟΚ κάνει κίνηση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Αιγύπτιου άσου (έχει διάρκεια ως το 2020, προβλέπει ετήσιες απολαβές κοντά στις 300.000 ευρώ buy out 3.000.000 ευρώ, ενώ θυμίζουμε ότι 15% των δικαιωμάτων του διατηρεί και ο Παναιτωλικός) προκειμένου να τον «δέσει» καλά ενόψει Μουντιάλ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/327761-PHreno-toy-PAOK-ste-Balenthia-gia-Oyarnta ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...