Φρίκη: Ηλικιωμένοι ασελγούσαν σε ανήλικες

Φρίκη: Ηλικιωμένοι ασελγούσαν σε ανήλικες
Το «στέκι» για τις αρρωστημένες πράξεις είχε βρεθεί. Ηταν ένα καφενείο στο κέντρο της Πάτρας, στην οδό Ρήγα Φεραίου. Εκεί, ηλικιωμένοι ζητούσαν από ανήλικα κορίτσια να τους προσφέρουν ερωτικές «υπηρεσίες», έναντι 15 ευρώ… Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και οι υπεύθυνοι του μαγαζιού, ήξεραν για για το τι γινόταν και τους διευκόλυναν τουλάχιστον κατά τον τελευταίο μήνα.

Χθες το μεσημέρι στήθηκε η επιχείρηση από την Ασφάλεια Πατρών και συνέλαβαν έναν 79χρονο ο οποίος ασελγούσε σε δύο ανήλικες Ρομά, από τη Ρουμανία. Τα κορίτσια ήταν 13 και 15 ετών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιών.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 79χρονος ηλικιωμένος εκμεταλλευόμενος τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των θυμάτων, τους υποσχόταν αμοιβή 10 με 15 ευρώ.

Για παραμέληση ανηλίκων συνελήφθησαν και οι μητέρες των κοριτσιών. Τα ανήλικα κορίτσια μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται προσωρινά στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Αναζητούνται ο 33χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 62χρονος που το διευθύνει. Χειροπέδες πέρασαν και στην 52χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, για διευκόλυνση ανηλίκων στην πορνεία.

Επιπλέον, προσήχθησαν ακόμη δέκα θαμώνες του καταστήματος στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και συνελήφθη ένας 62χρονος για καταδικαστικές αποφάσεις και ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη είσοδο και παραμονή στη Χώρα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...