Φρίκη! Τη σκότωσαν ο σύζυγος και η αδελφή της για κτηματικές διαφορές

Φρίκη! Τη σκότωσαν ο σύζυγος και η αδελφή της για κτηματικές διαφορές
Η θανούσα Αλίκη Χριστοφόρου, 78 χρόνων, είχε εντοπιστεί νεκρή από αστυνομική περίπολο στην αυλή του σπιτιού της, έξω από το χωριό Κρήτου Τέρρα.
Η Αστυνομία συνέλαβε χθες αργά το βράδυ με δικαστικά εντάλματα τον 83χρονο σύζυγό της και την 77 αδερφή της ως βασικούς ύποπτους.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθούν οι δύο ύποπτοι για το φόνο της 78χρονης Αλίκης Χριστοφόρου, που βρέθηκε χθες νεκρή έξω από το σπίτι της, σε αγροτική περιοχή της κοινότητας όπου διέμενε με το σύζυγο της και την αδερφή της.

Αντικείμενο προς διερεύνηση αποτελούν οι μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία για οικογενειακές διαφορές.

Ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους που διενήργησε χθες βράδυ νεκροψία στη σορό του θύματος απεφάνθη ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, που έφερε τραύμα στο μέτωπο, προήλθε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ο σύζυγος της μετέβη χθες το πρωί στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς με τραύματα στο πρόσωπο και ανέφερε στην Αστυνομία ότι στη διάρκεια της νύχτας δέχτηκαν επίθεση από άγνωστα πρόσωπα. Είχε επίσης αναφέρει στους αστυνομικούς ότι και η σύζυγος του είχε χτυπηθεί και βρισκόταν μάλλον όπως ανέφερε τραυματισμένη στο περιβόλι τους που εφάπτεται του δρόμου Κάθηκα – Πόλεως Χρυσοχούς λίγο, έξω από το χωριό Κρήτου Τέρρα.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στη σκηνή εντόπισαν την Αλίκη Χριστοφόρου νεκρή κάτω από δένδρα σκεπασμένη μάλιστα με κουβέρτα στο σημείο ακριβώς που διανυκτέρευαν κάθε βράδυ τα καλοκαίρια με το σύζυγό της. Το τελευταίο διάστημα στον ίδιο χώρο κοιμόταν και η αδερφή του θύματος η οποία διέμενε για χρόνια στην Αμερική και επέστρεψε στην Κύπρο πριν από ένα περίπου χρόνο.

Η Αστυνομία κατέχει μαρτυρία σύμφωνα με την οποία το προηγούμενο βράδυ ακούγονταν από την περιοχή γυναικείες φωνές και καυγάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, η Αλίκη Χριστοφόρου είχε κτηματικές διαφορές με την αδερφή της η οποία εντοπίστηκε τραυματισμένη στο πρόσωπο αλλά δίνει άλλη εξήγηση από αυτή που έδωσε ο σύζυγος του θύματος.

Ο σύζυγος της 78χρονης που επισκέφτηκε χθες το πρωί το Νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και ανακρινόμενος είπε ότι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με την σύζυγο και την κουνιάδα του δέχτηκε επίθεση από άγνωστα πρόσωπα, τα οποία τους χτύπησαν και στη συνέχεια εγκατέλειψαν τη σκηνή. Ανέφερε μάλιστα πως οι άγνωστοι του απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό, χωρίς ωστόσο να το έχει καταγγείλει αυτό στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η αδερφή του θύματος δεν ανέφερε το συγκεκριμένο γεγονός στην κατάθεσή της και ισχυρίστηκε ότι οι μώλωπες που είχε στο πρόσωπο της προκλήθηκαν από πτώση της στο έδαφος.

Ο σύζυγος της Αλίκης Χριστοφόρου νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

ΚΥΠΡΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...