Φρίκη στην Καλαμάτα: Την ανάγκασαν να πάει με 15 άντρες μέσα σε λίγες ώρες

Φρίκη στην Καλαμάτα: Την ανάγκασαν να πάει με 15 άντρες μέσα σε λίγες ώρες

Κατηγορία

kchalkiadakis
Κυριακή 10/04/2016 – 19:29

Φρίκη στην Καλαμάτα: Την ανάγκασαν να πάει με 15 άντρες μέσα σε λίγες ώρες

Ποινή κάθειρξης 16 ετών και χρηματικό πρόστιμο 70.000 ευρώ επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας σε δύο φυγόδικους, βουλγαρικής καταγωγής.

Η υπόθεση διαδραματίσθηκε το Φεβρουάριο του 2015, με θύμα μια 20χρονη από τη Βουλγαρία. Με το πρόσχημα ότι θα της έβρισκαν δουλειά σε θερμοκήπια, την έφεραν από τη χώρα της. Οι δύο καταδικασθέντες (μάνα και γιος) την εξανάγκαζαν να εκδίδεται σε άντρες της περιοχής, στους οποίους τη μετέφεραν οι ίδιοι. Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει έπειτα από μερικές ημέρες, ενώ την εντόπισαν αστυνομικοί σε άθλια κατάσταση.

Όπως η ίδια η κοπέλα έχει αφηγηθεί, στις 15 Φεβρουαρίου 2015, βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στη Σόφια της Βουλγαρίας, όπου διέμενε με συγγενείς της. Εκεί σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, με τον οδηγό και τη συνοδηγό να της είναι άγνωστοι. Στο πίσω κάθισμα καθόταν γνωστός της, ο οποίος της είπε ότι μπορούσε να της βρει δουλειά σε θερμοκήπια στην Ελλάδα. Τη γνώρισε στους άλλους δύο, οι οποίοι ήταν επίσης Βούλγαροι, μάνα και γιος. Το πρωί της επόμενης ημέρας, μαζί με αυτούς τους δύο, ταξίδεψαν και έφτασαν στον Πύργο Ηλείας, όπου διανυκτέρευσαν.

Την επόμενη ημέρα, της είπαν ότι θα πάνε να της βρουν δουλειά σε θερμοκήπια, αλλά την πήγαν σε ένα σπίτι, όπου βρισκόταν ένας ηλικιωμένος άντρας. Αφού κάθισαν λίγο, η μάνα ομοεθνής της την οδήγησε σε διπλανό δωμάτιο, όπου τη χτύπησε και την απείλησε, λέγοντάς της ότι «θα πηγαίνει» με άντρες για να βγάλει τα έξοδα που έκανε για να την φέρει στην Ελλάδα. Επίσης, την απείλησε ότι αν αντιδράσει θα τη σκοτώσει.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...