Φτιάχνει ο καιρός – Ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία

Φτιάχνει ο καιρός – Ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία

Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, ενώ λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ορεινά. Η ορατότητα έως το ξημέρωμα αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα κεντρικά και νότια από 20 έως 32, στα νησιά του Ιουνίου από 20 έως 29, στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 31, και στην Κρήτη από 17 έως 29.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, με εξαίρεση το Θερμαϊκό και τις Σποράδες όπου έως το μεσημέρι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και κατά τόπους έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νοτιοδυτικοί ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/336133-PHtiachnei-o-kairos-Anebainei-ligo-e-thermokrasia ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...