Φωτοβελονισμός: Μια εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος

Φωτοβελονισμός: Μια εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος
Το άγχος, οι στενοχώριες, οι αρρώστιες, οι σωματικοί πόνοι, η μολυσμένη ατμόσφαιρα, επηρεάζουν τα ενεργειακά μας κέντρα (chakras).
Γι’ αυτό και η ενέργεια (Chi) δεν ρέει ομαλά μέσα από τους διαύλους των μεσημβρινών με αποτέλεσμα τα ενεργειακά μας κέντρα να χάνουν την ισορροπία τους. Είναι αποδεδειγμένο ότι πρώτα αρρωσταίνει το ενεργειακό μας σώμα και τελευταία εκδηλώνεται η όποια ασθένεια στο φυσικό μας σώμα.

Το χρώμα είναι το κλειδί για την ψυχική ευεξία και την ψυχοσωματική υγεία! Το Aura Soma όπου έχει εμπνευστεί και ιδρύσει η Vicky Wall είναι ένα πλήρες σύστημα βασισμένο στο χρώμα, που δουλεύει για την πνευματική, συναισθηματική, διανοητική και σωματική μας ισορροπία! Σήμερα είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες που υπάρχουν στον χώρο της αυτογνωσίας και των διαφόρων εναλλακτικών μεθόδων!
Ο φωτοβελονισμός (καθώς το φως είναι το ταχύτερο μέσον), μέσα από το light beamer, θέτει άμεσα σε λειτουργία τα ενεργειακά μας κέντρα για να εξισορροπήσουν, καθώς και τους μεσημβρινούς ώστε το σώμα μας να βρεθεί σε πλήρη ισορροπία.

Το κάθε φιαλίδιο που μπαίνει στο beamer, εμπεριέχει το χρώμα που αντιστοιχεί στο εκάστοτε chakra, που έχει ακριβώς την ίδια δόνηση και αποτελείται από αιθέρια έλαια και φυτικά εκχυλίσματα. Αυτά, σε συνδυασμό με ορυκτούς κρυστάλλους, χρώματα και το φως, εκλύουν μέσω του beamer δονήσεις αντίστοιχες με τις δονήσεις του κάθε ξεχωριστού chakra. Έτσι επιτυγχάνεται άμεσα η ισορροπία των επτά βασικών ενεργειακών μας κέντρων!

Είναι μια θεραπευτική μέθοδος πολύ διαδεδομένη στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Ασία, στην Ιαπωνία και στην Κίνα, με άριστα αποτελέσματα για την ψυχοσωματική υγεία. Μετά από μερικές συνεδρίες, τα chakras εξισορροπούν και σταθεροποιούνται, ενώ νοιώθει κανείς μεγάλη ευεξία μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Είναι μια εποχή που διαταράσσεται ούτως ή άλλως το ενεργειακό μας σώμα λόγω στρες, αλλά με αυτή τη θεραπεία θωρακίζεται το ενεργειακό σώμα και η αύρα, δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας από τις αρνητικές ενέργειες, τη μολυσμένη ατμόσφαιρα, τις έντονες συναισθηματικές καταστάσεις, την κακή διατροφή κλπ.

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...