Χάκερς έκλεψαν αρχεία πλαστικού χειρουργού και απειλούν με… αποκαλύψεις!

Χάκερς έκλεψαν αρχεία πλαστικού χειρουργού και απειλούν με… αποκαλύψεις!

Χάκερς έκλεψαν αρχεία πλαστικού χειρουργού και απειλούν για… αποκαλύψεις!

Μια ομάδα χάκερς γνωστή ως «Dark Overlord» απειλεί να δημοσιεύσει φωτογραφίες που εκλάπησαν από έναν διάσημο πλαστικό χειρουργό στο Λονδίνο

H κλινική London Bridge Plastic Surgery (LBPS), επιβεβαίωσε ότι υπήρξε θύμα κυβερνοεπίθεσης και ότι η Μητροπολιτική Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση.

«Λυπούμαστε βαθύτατα για οποιαδήποτε αναστάτωση φέρει στους ασθενείς μας αυτή η παραβίαση δεδομένων. Η ομάδα μας να είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο για να μιλήσει σε οποιονδήποτε ανησυχεί», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κλινική.

«Έχουμε TBs [terabytes] από αυτά τα σκ@@ά. Βάσεις δεδομένων, ονόματα, τα πάντα…», δήλωσε χάκερ των Dark Overlord στο Daily Beast, προσθέτοντας πως στο υλικό που έχουν κλέψει υπάρχουν στοιχεία και φωτογραφίες από διάσημους και μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η ομάδα απειλεί επίσης να δημοσιεύσουν τις εικόνες και όλο το υλικό: «Ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», έγραψαν οι χάκερς.

Το υλικό που έχει κλαπεί περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες από το χειρουργείο, εικόνες από επεμβάσεις σώματα ασθενών μετά την επέμβαση, και μερικά πρόσωπα.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/306857-CHakers-eklepsan-archeia-plastikoy-cheiroyrgoy-kai-apeiloyn-gia-apokalypseis ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...