Χάνει το ματς στα χαρτιά ο Α.Ο. Λυγιάς; Δείτε τι ερευνά ο Α.Ο Χάλκειας. (Αποκλειστικό).

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μπαράζ(νοκ αουτ) για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΝΑ μεταξύ Α.Ο.Χάλκειας –Α.Ο. Λυγιάς όπου η ομάδα της Χάλκειας ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι με 2-6.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Χάλκειας φαίνεται πως ερευνά τις αλλαγές που έκανε η ομάδα του Λυγιά μια εκ των οποίων έγινε με ποδοσφαιριστή που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι.

Τι σημαίνει αυτό…

O ΚΑΠ προβλέπει  ότι σε τέτοια περίπτωση αν και το φύλλο αγώνα έχει κλείσει χωρίς να έχει καταγραφεί κάτι τέτοιο σε αυτό  υπάρχει δυνατότητα χρήσης βίντεο (εάν υπάρχει) για να γίνει εξακρίβωση και να επιβληθεί δικαιοσύνη. Η τιμωρία αν αυτό επιβεβαιωθεί για την ομάδα  του Λυγιά είναι -3 για την νέα χρονιά και χάνει με 3-0 το παιχνίδι μένοντας έξω από την συνέχεια των αγώνων μπαράζ όπου θα συνεχίσει η ομάδα της Χάλκειας.

Για να χαθεί όμως το παιχνίδι  αφου δεν έχει γραφτεί από τον κ. Στυλιαρά στο φύλλο αγώνα χρειάζεται ένσταση από την ομάδα της Χάλκειας , τότε και μόνο τότε μπορεί να ξεκινήσουν οι έρευνες από την ΕΠΣΝΑ μέσω του βίντεο του αγώνα που σε λίγη ώρα θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο.

Σήμερα νωρίς το πρωί sms από παράγοντα της ομάδας της Χάλκειας που μας ζητά να αναρτήσουμε ολόκληρο τον αγώνα στο διαδίκτυο αλλά και δώσουμε αντίγραφο του για κάθε νόμιμη χρήση . Το Nafpaktianews.gr  σε λίγη ώρα θα ανεβάσει το επίμαχο βίντεο με τις αλλαγές του Α.Ο. Λυγιά που φαίνονται ξεκάθαρα καθώς η κάμερα βρισκόταν πολύ κοντά στους πάγκους των ομάδων.

Σε λίγο περισσότερα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...