Χάος στη Θεσσαλονίκη: Ποτάμια οι δρόμοι από την ισχυρή βροχόπτωση

Χάος στη Θεσσαλονίκη: Ποτάμια οι δρόμοι από την ισχυρή βροχόπτωση

Προβλήματα εξαιτίας των έντονων και πολύωρων βροχοπτώσεων προκλήθηκαν το βράδυ και τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα. Υπόγεια σπίτια πλημμύρισαν, οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους, ενώ δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια

H Πυροσβεστική έως τις 4 τα ξημερώματα, δέχθηκε 120 κλήσεις, ενώ κλιμάκια του Σώματος πραγματοποίησαν 13 αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και σε τέσσερις περιπτώσεις χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν οδηγούς από τα οχήματά τους τα οποία είχαν «κολλήσει» στα νερά.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι επί ώρες η κυκλοφορία ήταν αδύνατη σε δρόμους του Ευόσμου, του Κορδελιού και του Δενδροποτάμου, ενώ μεγάλος όγκος νερού συγκεντρώθηκε στην οδό Μοναστηρίου και στα ΚΤΕΛ Μακεδονία.

Για σήμερα, προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/303054-CHaos-ste-THessalonike-Potamia-oi-dromoi-apo-ten-ischyre-brochoptose ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...