Χάρης Θεοχάρης: Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα ξέρουμε πώς θα κλείσει η χρονιά μακροοικονομικά και δημοσιονομικά

Χάρης Θεοχάρης: «Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα ξέρουμε πώς θα κλείσει η χρονιά μακροοικονομικά και δημοσιονομικά»

«Η κυβέρνηση φοβάται πολύ και σκέφτεται την απόδραση», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης, σε συνεντεύξεις του σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

«Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα ξέρουμε πώς θα κλείσει η χρονιά μακροοικονομικά και δημοσιονομικά και τότε η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της, «εκτός εάν τα πράγματα πάνε πολύ χειρότερα και αναγκαστεί να πάει νωρίτερα σε εκλογές», εκτίμησε ο Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στο «Βήμα FM» και «Αθήνα 9.84».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έχει βάλει μπρος τις μηχανές της εκλογολογίας» και ότι «επιστρέφει στις προεκλογικές της θέσεις και στη ρητορική του παρελθόντος, το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, το χρέος και τις γερμανικές αποζημιώσεις, τις φιέστες του πρωθυπουργού».

«Προχωράει σε μπαράζ προσλήψεων αυγουστιάτικα, διορίζει δημοσιογράφους που τη στηρίζουν, προσλαμβάνει 850 άτομα στο ΚΕΛΠΝΟ -στο οποίο ο κ. Πολάκης κατήγγειλε διαφθορά- εκατοντάδες προσλήψεις στους δήμους, αυξάνει το μισθολογικό κόστος δείχνοντας παντελή έλλειψη σεβασμού στον ιδιωτικό τομέα», παρατήρησε ο Χάρης Θεοχάρης.

Ακόμα, ο Χάρης Θεοχάρης πρόσθεσε πως «η κυβέρνηση έχει αποφασίσει ότι δεν τη νοιάζει η οικονομία» και πως «θα στραγγαλίσει μισθωτούς και επιχειρήσεις που δεν μπορούν να κρύψουν εισοδήματα γιατί το μόνο που την ενδιαφέρει είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι».

«Αν δει ότι δεν μπορεί να μην τους αγγίξει, καθώς η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών έχει εξαντληθεί, θα υπάρξουν εξελίξεις», προέβλεψε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...