Χαμόγελα για Μανωλά εν όψει Κροατίας

Χαμόγελα για Μανωλά εν όψει Κροατίας

Ο Μανωλάς κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος ενόψει των δύο πολύ σημαντικών αγώνων που έχει να δώσει η Ελλάδα απέναντι στην Κροατία στις 9 και 12 Νοεμβρίου για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα καλά νέα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι η αποθεραπεία του μετά τον μυϊκό τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με τη Νάπολι εξελίσσεται ομαλά και υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα μπορεί να βρίσκεται στη διάθεση του Μίκαελ Σκίμπε.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, αν όλα πάνε καλά, ο Μανωλάς θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Ρόμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φιορεντίνα στις 5 Νοεμβρίου, τέσσερις δηλαδή μέρες πριν από τον πρώτο αγώνα απέναντι στην Κροατία στο Ζάγκρεμπ.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός πήρε άδεια από τη Ρόμα αυτό το σαββατοκύριακο ώστε να ταξιδέψει για την Ελλάδα και να δει την οικογένειά του και κατά την αναχώρησή του από τη Ρώμη, ανέφερε: «Είμαι ήδη καλύτερα. Αισθάνομαι καλά και ελπίζω πως θα επιστρέψω δυνατός στο γήπεδο. Αλλά θα ακολουθήσω ό,τι μου πουν οι γιατροί».

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/306475-CHamogela-gia-Manola-en-opsei-Kroatias ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...