Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας-Παραλίγο στα χέρια δημοτικοί σύμβουλοι (Βίντεο)

-Καταγγελίες – Χαρακτηρισμοί -Ύβρεις – Αποχωρήσεις…και παραλίγο “στα χέρια” !!!

-Είμαστε στον πάτο δεν πάει παρακάτω 

Η καταγγελία στην οποία προχώρησε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Γ.Ράπτης για παλαιότερη δημοτική αρχή,της οποίας φέρονταν μέλη οικογενειών να παριστάνουν αιρτετά πρόσωπα του δήμου σε ταξίδι τους στην Ιταλία σχετικά με τις εκεί εκδηλώσεις για την επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου,πυροδότησε την ένταση στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ανάμεσα στην δημοτική πλειοψηφία και τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Γ.Μπουλέ που ζητούσε επιμόνως να κατονομάσει ο αντιδήμαρχος σε ποιους αναφέρεται.

Ο κ Ράπτης δεν αποκάλυψε περισσότερα και παρέπεμψε τον κ. Μπουλέ στους ίδιους του Ιταλούς όταν επισκεφθούν την πόλη για τους εορτασμούς της επετείου.

Ο κ. Μπουλές επέμεινε στη θέση του απειλώντας με αποχώρηση της δημοτικής του ομάδας,κάτι που τελικά συνέβη.

Στο περιθώριο της αποχώρησης όμως τα πράγματα στράβωσαν περισσότερο,όταν ο πρόεδρος Γ.Σιαμαντάς χαρακτήρισε τραμπουκικές τις πρακτικές αυτές,για να “μπει” στο χορό της αντιπαράθεσης και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Β.Αγγελόπουλος και να χαρακτηρίσει “ως ηλίθιο” τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου…..

Δείτε τη συνέχεια.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού έλουσε το Μπουλέ και την ομάδα του με χαρακτηρισμούς για νταβατζηδες και τραμπουκους τον πειραξε το Σαμαντα που τον ειπαν ηλιθιο. Τι ήθελε να τον ευχαριστησουν κιολας?

  2. Να ρισκάρουμε μια πρόβλεψη: Σύντομα στο ΔΣ Ναυπακτίας θα δούμε σκηνές “Κορέας” στης οποίας το κοινοβούλιο συχνά πυκνά πέφτει το ξύλο της Αρκούδας. Είναι πολλή μεγάλη η ένταση και δεν υπάρχει περίπτωση να μην “εκτονωθεί”. Οψόμεθα……..

    • ΒΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ!!! ΡΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΞΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΟΥ ΦΡΟΥ!!!

  3. Είμαι ένας νέος άνθρωπος. Διερωτώμαι πώς είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να μας εκπροσωπούν. Μάλλον για φουσκωτοί της νύχτας καλοί είναι.
    Ντροπή και μόνο ντροπή.
    Αλήγθεια όλοι αυτοί θα έχουν τις τύχες μας για τέσσερα χρόνια ακόμα?
    Α ρε λαέ τι ψηφίζεις. Και μετά σου λένε να ασχοληθείς με τα κοινά, να συνδιαλαγείς με ανθρώπους αυτού του επιπέδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...