Χαμός στο mega με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Χαμός στο mega με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η κα Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στο studio του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega ως υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας.

Πριν καν ξεκινήσουν οι ερωτήσεις των τριών δημοσιογράφων του Mega, η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε μία σφοδρή επίθεση κατά της παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων, Μαρίας Σαράφογλου και του Γιάννη Πρετεντέρη.

Η κα Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega λέγοντας πως είναι ένα κανάλι από το οποίο είναι γνωστό ότι ακούγονται ψέματα.

Η επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου συνεχίστηκε, χωρίς να δέχεται να απαντήσει σε καμία ερώτηση, χαρακτηρίζοντας τον κ. Πρετεντέρη “αυτοαποκαλούμενο” δημοσιογράφο και πως της κάνει αντιπολίτευση. Ο κ. Πρετεντέρης της απάντησε πως δεν καθορίζουν οι πολιτικοί ποιός είναι δημοσιογράφος και ποιός όχι και της εξήγησε πως δεν της κάνει αντιπολίτευση γιατί δεν είναι κυβέρνηση.

Μάταια οι τρεις δημοσιογράφοι του Mega, Μαρία Σαράφογλου, Γιάννης Πρετεντέρης και Νίκος Ευαγγελάτος προσπαθούσαν να διατυπώσουν μία ερώτηση για τις εκλογές, η κα Κωνσταντοπούλου συνέχιζε τις επιθέσεις της λέγοντας πως δεν την αφήνουν να μιλήσουν και πως παραποιούν τα λεγόμενά της.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...