“Χαρά μας που παίξαμε με τον Μπερμπάτοφ”

Δηλώσεις  έκανε ο Ρικαρντίνιο για το χθεσινό παιχνίδι της Kαμπάλα με τον ΠΑΟΚ, με ιδιαίτερη αναφορά στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την χθεσινοβραδινή ισοπαλία, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, παίξαμε δυνατά, δουλέψαμε σκληρά στο γήπεδο, ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία δύσκολη ομάδα και είμαστε φυσικά ευτυχείς για το αποτέλεσμα. Η πρόκριση μας στους ομίλους δε σταματάει εκεί, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται και θα κυνηγήσουμε κάθε παιχνίδι» δήλωσε αρχικά ο αριστερός οπισθοφύλακας των Αζέρων και συνέχισε: «Είμαστε μία συμπαγής ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες σε όλους τους χώρους και προσπαθούμε να λειτουργούμε και να παίζουμε σαν ομάδα, διαβάσαμε τον ΠΑΟΚ και μέσα από την ομαδική δουλειά τους σταματήσαμε και μάλιστα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στην χθεσινή πρεμιέρα».

Για τον Μπερμπάτοφ και την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Ο Μπερμπάτοφ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, τον παρακολουθούσα όταν αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε άλλες ομάδες, είναι χαρά μας να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές και η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει σκληρή και καλή ομάδα, μας πίεσε πάρα πολύ σε κάποια διαστήματα, αλλά βάση του αποτελεσματικού μας συστήματος πήραμε το βαθμό».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...