Χαρδούβελης: Δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει η τρόικα

Χαρδούβελης: Δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει η τρόικα
«Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει η τρόικα», δήλωσε ο Γκ. Χαρδούβελης εξερχόμενος του Μαξίμου τονίζοντας ότι η διαπραγμάτευση συνεχίζεται.

Ερωτηθείς για την διαρροή από την πλευρά της Κομισιόν και συγκεκριμένα αν υπάρχει τελεσίγραφο 48 ορών, ο υπουργός απάντησε «δεν υπάρχει τελεσίγραφο, από εσάς το ακούω».

Νωρίτερα πάντως πηγές του υπουργείου Οικονομικών τόνιζαν ότι οι επαφές με την τρόικα συνεχίζονται αλλά ότι «και η διαπραγμάτευση έχει τα όριά της».

Ο. Χαρδούβελης απάντησε τέλος αρνητικά στην ερώτηση δημοσιογράφου αν αισθάνεται ότι τον «άδειασαν».

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια θα ενημερώσει αύριο για την πορεία της οικονομίας και του λεπτού θέματος των διαπραγματεύσεων με την τρόικα ο υπουργός Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης.

Μετά τη συνάντηση θα έχει την ευκαιρία να κάνει δηλώσεις και να ξεκαθαρίσει τα ανοιχτά ζητήματα τόσο για την οικονομική πολιτική, όσο και για τις επιθέσεις που – θεωρεί – ότι δέχεται με αφορμή το θέμα των δόσεων του ΕΝΦΙΑ.

Οπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας,  «ο Υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης θα γίνει δεκτός, την Τρίτη στις 18/11/2014, στις 2 μ.μ., από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...