Χαϊκάλης: Θα τεθεί θέμα ηγεσίας αν πέσουμε κάτω από 11%

Χαϊκάλης: Θα τεθεί θέμα ηγεσίας αν πέσουμε κάτω από 11%
«Ο Πάνος Καμμένος έχει δηλώσει ότι θα τεθεί θέμα ηγεσίας στους ΑΝΕΛ αν δεν πιάσουμε ικανοποιητικό ποσοστό στις εκλογές» δήλωσε ο Πάνος Χαϊκάλης στον Βήμα 99,5, τονίζοντας πάντως ότι «δεν είναι ώρα για τέτοιες συζητήσεις».

Πάντως αργά το απόγευμα ο κ. Χαικάλης έκανε την ακόλουθη διευκρινιστική δήλωση: «Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβήτησα ούτε αμφισβητώ τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο με τον οποίο συντάσσομαι σε κοινή πορεία για ένα θετικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, ούτε έθεσα ποτέ θέμα ηγεσίας».

«Θα φανεί ουσιαστικά το αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές. Μπορεί να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας, μπορεί να χάσουμε το αποτέλεσμα και θα δούμε τι θα αποφασίσει ο κόσμος, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα, μάλλον μπερδεμένος μου φαίνεται και δεν ξέρει τι θέλει να κάνει. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι ούτε η ΝΔ κέρδισε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

«Μην προκαταλαμβάνουμε κάτι πριν γίνει και να δούμε πρώτα τα αποτελέσματα, τα οποία σίγουρα δεν θα είναι στο 11%. Γιατί δεν μου άρεσε ποτέ να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου» είπε.

«Ο πρόεδρος έχει θέσει ένα ζήτημα ότι αν δεν πιάσουμε ένα ποσοστό των εκλογών του Μαΐου θα καλέσει Εθνικό Συμβούλιο για να κάνουμε συζήτηση και να βάλει και το θέμα αλλαγής ηγεσίας. Εγώ θεωρώ ότι πριν φτάσουμε στο σημείο να καταδικάσουμε τον πρόεδρο, πρέπει καθένας να καταδικάσει τον εαυτό του, διότι αν έχουμε κάνει λάθη, τα έχουμε κάνει όλοι μας. Πρέπει να δούμε και τα λάθη της οργάνωσης του κόμματος, διότι μέσα στο κόμμα υπάρχουν λάθη που πρέπει να έχουν συμβεί» είπε.

Όσον αφορά το ποιον θα στηρίξει ο ίδιος και το κόμμα του στο β’ γύρο των εκλογών στην Περιφέρεια Αττική, ο κ. Χαϊκάλης απάντησε:  «Αν το λέτε από την αντιμνημονιακή άποψη, σωστά [είναι να ψηφίσουν Δούρου]. Αλλά ο συνδυασμός μας κατέβηκε υπό τη δική μου ηγεσία και κρατώ τις δικές μου απόψεις. Εάν το κόμμα θέλει να κρατήσει μια άλλη γραμμή, είναι θέμα του κόμματος.»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...