Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Σπουδαία εμφάνιση από τη Σοφία Ράλλη

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Σπουδαία εμφάνιση από τη Σοφία Ράλλη

Την καλύτερη εμφάνιση από την ελληνική ομάδα ως τώρα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018 πραγματοποίησε η Σοφία Ράλλη, στην τεχνική κατάβαση. 81ος ο Αγγέλης στα 15 χιλιόμετρα ελεύθερης τεχνικής.
Η Σοφία Ράλλη κατέλαβε την 44η θέση -σε σύνολο 78 αθλητριών- στο σλάλομ του αλπικού σκι, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τις δύο κούρσες της στο αγώνισμα σε 57.95 και 57.49, ενώ ολοκλήρωσε την παρουσία της στο σλάλομ με συνολική επίδοση 1:55.44.

Στο μεταξύ, το χρυσό μετάλλιο στο σλάλομ κατέκτησε η Φρίντα Χανσντότερ, ύστερα από μια «μάχη» που κρίθηκε στα εκατοστά του δευτερολέπτου. Η 32χρονη αθλήτρια από τη Σουηδία ολοκλήρωσε τις δύο κούρσες της στο αγώνισμα σε 1:38.63 και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, πανηγυρίζοντας το «παρθενικό» Ολυμπιακό μετάλλιο στην καριέρα της.

Η Χανσντότερ ήταν πέντε εκατοστά του δευτερολέπτου ταχύτερη από την Γουέντι Χόλντενερ από την Ελβετία (1:38.68), ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Καταρίνα Γκαλχούμπερ από την Αυστρία (1:38.95), η οποία άφησε εκτός βάθρου την Αμερικανίδα κάτοχο του τίτλου στο σλάλομ από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, Μικαέλα Σίφριν (1:39.03), η οποία πανηγύρισε χθες (15/2) το χρυσό μετάλλιο στο γιγαντιαίο σλάλομ.

Ο Αγγέλης 81ος στα 15 χιλιόμετρα ελεύθερης τεχνικής, «χρυσός» ο Κολόνια

Ο Απόστολος Αγγέλης κατέλαβε την 81η θέση στα 15 χιλιόμετρα ελεύθερης τεχνικής του σκι δρόμων αντοχής, στο πλαίσιο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Πιονγκτσάνγκ. Ο Έλληνας πρωταθλητής κάλυψε την απόσταση σε 38:56.4, την ώρα που το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ελβετός Ντάριο Κολόνια.

Ο 32χρονος αθλητής, ο οποίος είναι γνωστός στην πατρίδα του ως «Super Dario», κάλυψε την απόσταση σε 33:43.9 και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, πανηγυρίζοντας το τρίτο διαδοχικό χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιό του στα 15 χιλιόμετρα και συνολικά τέταρτο στην καριέρα του στο κορυφαίο αθλητικό «ραντεβού» των χειμερινών σπορ, καθώς το 2014 στο Σότσι είχε επικρατήσει και στο skiathlon 30 χιλιομέτρων.

Επόμενος Έλληνας αθλητής είναι ο Γιάννης Αντωνίου στην Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση , την Κυριακή στις 3.15 και 7.45 ώρα Ελλάδας.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/321812-CHeimerinoi-Olympiakoi-Agones-Spoydaia-emphanise-apo-te-Sophia-Ralle ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...