Χιμένεθ: «Έχει πέσει το βάρος σε μειωμένο αριθμό παικτών»

Χιμένεθ: «Έχει πέσει το βάρος σε μειωμένο αριθμό παικτών»

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ, αλλά φαίνεται πως περιμένει ενισχύσεις. Είτε με την επιστροφή κάποιων από τους τραυματίες, είτε με μεταγραφές. 

«Πήραμε το παιχνίδι στα σοβαρά, όπως πρέπει να κάνουμε κάθε φορά και λόγω αυτής της σοβαρότητας πήραμε και τη νίκη. Φαίνεται πως η ομάδα είναι υποχρεωμένη να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι και να κερδίζει. Οι παίκτες μου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, την καρδιά τους και την ψυχή τους. Η αλήθεια είναι πως έχει πέσει το βάρος σε ένα μειωμένο γκρουπ ποδοσφαιριστών που πρέπει να αντεπεξέλθει σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Θα προσπαθήσουμε να επανέλθουν ποδοσφαιριστές για να γεμίσουμε πάλι τις μπαταρίες μας και να μπούμε δυνατά στον δεύτερο γύρο», δήλωσε ο Ανδαλουσιανός τεχνικός στο ΑΕΚ TV. 

Όσο για την παρουσία του Παναγιώτη Κονέ, είπε: «Ο Κονέ βελτιώνεται, μεγαλώνει και βοηθά όλο και περισσότερο την ομάδα. Κάθε μέρα προσπαθεί και δουλεύει πολύ σκληρά, αλλά ακόμη λείπουν κάποια πράγματα για να φτάσει στο καλύτερό του επίπεδο».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/313373-CHimeneth-Echei-pesei-to-baros-se-meiomeno-arithmo-paikton ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...