Χλιδή και λάμψη από Χόλιγουντ στο γάμο του γιου του Σαββίδη (Φωτογραφίες)

Σάββατο 11/06/2016 – 21:11ΓάμοςΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ
Λάμψη από το Χόλιγουντ είχε ο γάμος του γιου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργου Σαββίδη.
Ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ πάντρεψε τον  πρωτότοκο του γιο σε εκκλησία στο Πρόχωμα που έχει κτίσει ο ίδιος. Ο 24χρονος που μέχρι πρότινος ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος.
Η 22χρονη καλλονή νύφη έφτασε στην εκκλησία φορώντας ένα πριγκιπικό νυφικό συνοδευόμενη από τον πατέρα της.  
Ποδοσφαιριστές και στελέχη του ΠΑΟΚ προσήλθαν στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στο Πρόχωμα της Θεσσαλονίκης. Παρόν έδωσαν Τζαβέλλας, Κουλούρης, Μυστακίδης, Κίτσιου, Χατζηισαΐας, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς συνοδευόμενος από τη σύζυγο του αλλά και ο Πάμπλο Γκαρία με τη γυναίκα του.  
Στον γάμο παραβρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Καραμανλής, ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στο επονομαζόμενο «παλατάκι», στο Κυβερνείο Θεσσαλονίκης. Τη διασκέδαση των καλεσμένων, οι οποίοι θα είναι μεταξύ άλλων επιχειρηματίες, τόσο Έλληνες όσο και Ρώσοι, αξιωματούχοι της ρωσικής κυβέρνησης και φυσικά εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς της οικογένειας, θα αναλάβουν, κατά πληροφορίες ο Αντώνης Ρέμος και ο Λευτέρης Πανταζής, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και κάποιο ποντιακό συγκρότημα και ρώσοι τραγουδιστές.
111111111111111111
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...