Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από Κρήτη και Καστελόριζο στο ΥΠΕΘΑ

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από Κρήτη και Καστελόριζο στο ΥΠΕΘΑ

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η Μικτή Χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων, το Μικτό Τμήμα ΣΜΣ (Στρατιωτική Μουσική), ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και η Πολιτιστική και Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελόριζου.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν μέλος της μουσικοχορευτικής ομάδας του Καστελόριζου τραγούδησε τα κάλαντα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας,Πάνο Καμμένο και την στρατιωτική ηγεσία.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Εκ μέρους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, σε όλους τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους, τους εθνοφύλακες, τους έφεδρους, τους αποστράτους, τα στελέχη και τις οικογένειες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εύχομαι υπηρετώντας το καθήκον και την πατρίδα σε όλη την εθνική επικράτεια, αλλά και στο εξωτερικό, να είναι ευτυχισμένοι, όπως πάντα με υψηλό ηθικό και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα προς όφελος όλου του ελληνικού λαού.

Θέλω να τους ευχαριστήσω, γιατί πράγματι όλη αυτή τη χρονιά που πέρασε υπερέβαλαν εαυτόν και θα πω ότι είμαστε όλοι ιδιαίτερα ευτυχείς, γιατί αυτή τη χρονιά που ήταν «Έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων» ο ελληνικός λαός απέδειξε πόσο κοντά είναι στις Ένοπλες Δυνάμεις, πόσο ενωμένες είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις με το σύνολο του ελληνικού λαού.

Να πω στους Έλληνες πολίτες ότι θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν το ισχυρότερο εξοπλιστικό πρόγραμμα που είναι οι άνθρωποί τους, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι στρατεύσιμοι, οι εθνοφύλακες και το σύνολο του ελληνικού λαού.

Χρόνια Πολλά. Καλά Χριστούγεννα».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/314897-CHristoygenniatika-kalanta-apo-Krete-kai-Kastelorizo-sto-YPETHA ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...