Χρυσοβελώνη: Ο τραγικός κ. Σαμαράς προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Χρυσοβελώνη: Ο τραγικός κ. Σαμαράς προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Για «οφθαλμοφανή απέλπιδα προσπάθεια» του Αντώνη Σαμαρά να επιστρέψει στο πολιτικό προσκήνιο, «έξι μήνες μετά την εκδίωξή του» κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απαντώντας σε άρθρο του πρώην πρωθυπουργού στο liberal, με το οποίο υπερασπίζεται την πολιτική του και παράλληλα επιτίθεται στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι δεν προωθεί τις μεταρρυθμίσεις.

«Ο τραγικός κ. Σαμαράς επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μέσω ενός καταιγισμού συνεντεύξεων και άρθρων το τελευταίο διάστημα, όπου παραθέτει χωρίς αντίλογο κραυγαλέα ψέματα προκειμένου να …”δικαιώσει”, μόνος αυτός, τις επιλογές της αλήστου μνήμης κυβέρνησής του, ασκώντας παράλληλα κριτική στην τωρινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», αναφέρει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Είναι όντως εντυπωσιακό και άκρως προκλητικό ότι σε άρθρο του, που “φιλοξενείται” σε ιστοσελίδα πολύ στενού επί χρόνια συνεργάτη του, λέει ανενδοίαστα τόσα “χοντρά” ψέματα. Το πιο κραυγαλέο ψέμα είναι ότι η κυβέρνησή του είχε καταφέρει να μειώσει τα ελλείμματα κι είχε προχωρήσει σε μείωση φόρων!

Εκπληκτικό! Πως και δεν το είχε αντιληφθεί ο ελληνικός λαός; Είναι επίσης θλιβερό ότι επιχειρεί να υποστηρίξει εκ των υστέρων το PSI, που υλοποίησε ο συνεταίρος του κ. Βενιζέλος, με το οποίο δόθηκε η χαριστική βολή στα ασφαλιστικά ταμεία, στα νοσοκομεία, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και στους μικροομολογιούχους», συμπληρώνει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Σε δηκτικό ύφος η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημειώνει ότι «θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε όλο αυτό ως θέατρο του παραλόγου, αλλά οι επιδόσεις του τέως πρωθυπουργού στην τέχνη της υποκριτικής είναι επιεικώς τραγικές και θλιβερές».

«Και βέβαια, όσο και αν δεν το έχει αποδεχθεί, ο ελληνικός λαός τον έθεσε μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας», καταλήγει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...