Χωρίς υποψήφιο η ΔΗΜΑΡ στον Πειραιά… πάνε για ψήφο κατά συνείδηση

Χωρίς υποψήφιο η ΔΗΜΑΡ στον Πειραιά... πάνε για ψήφο κατά συνείδηση
Τελικά έμεινε χωρίς υποψήφιο η ΔΗΜΑΡ στον Πειραιά καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος αποφάσισε να μην υποστηρίξει κανένα ψηφοδέλτιο και οι φίλοι και οπαδοί του κόμματος να εκφραστούν, κατά συνείδηση.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος «τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής συζήτησαν και για το εκλογικό τοπίο που διαμορφώθηκε στον Πειραιά και αποφάσισαν να μην υποστηριχθεί κανένα από τα ήδη κατατεθειμένα ψηφοδέλτια, επειδή δεν καλύπτουν τα απαραίτητα αυτοδιοικητικά και πολιτικά κριτήρια».

Η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ καλεί τα μέλη της οργάνωσης του κόμματος στον Πειραιά να λειτουργήσουν με βάση τις αξίες και τις αρχές της Δημοκρατικής Αριστεράς για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Όπως είχε αποκαλύψει το newpost.gr στην Αγίου Κωνσταντίνου είχε σημάνει συναγερμός όταν είχε ακουστεί ότι πρόκειται να υποστηριχθεί ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Δρίτσας.

Όπως είχε γράψει γνωστό site, αν και είχε γίνει συνάντηση των τοπικών στελεχών της ΔΗΜΑΡ με τον κ. Δρίτσα τελικά δόθηκε εντολή από τα ηγετικά κλιμάκια του κόμματος να σταματήσει κάθε συζήτηση καθώς το κόμμα έχει αποφασίσει να μην υποστηρίξει κεντρικά κανέναν υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλο δήμο.

Ωστόσο όμως με την απόφαση αυτή της εκτελεστικής επιτροπής ανοίγει ο δρόμος ώστε οι ψηφοφόροι της ΔΗΜΑΡ να επιλέξουν κατά συνείδηση και τα τοπικά στελέχη να καθοδηγήσουν επίσης κατά συνείδηση…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...