Χώρισαν Άρης Σπηλιωτόπουλος και Νάνσυ Λεονάρδου

Χώρισαν Άρης Σπηλιωτόπουλος και Νάνσυ Λεονάρδου
Η απόφαση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για το τέλος και οι προσπάθειες της Νάνσυς Λεονάρδου να σώσει τη σχέση

Φίλοι και κοινές παρέες τούς ήθελαν να επισημοποιούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τη σχέση τους, όμως ο Αρης Σπηλιωτόπουλος και η Νάνσυ Λεονάρδου, ύστερα από περίπου πέντε χρόνια σχέσης και αρκετά μεγάλο διάστημα συγκατοίκησης, χώρισαν αιφνίδια, όπως αποκαλύπτει το «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Το ζευγάρι μάλιστα, που πέρασε μαζί σχεδόν όλο το καλοκαίρι, έριξε τους «τίτλους τέλους» στη σχέση του αμέσως μετά την επιστροφή στην καθημερινότητα. Για κάποιους -ελάχιστους- φίλους από το περιβάλλον του πρώην υπουργού «ήταν μία ειλημμένη απόφαση, που πάρθηκε ψύχραιμα όταν η κατάσταση μέσα του είχε ωριμάσει, αμέσως μετά τις διακοπές». Σύμφωνα με διαρροές από το περιβάλλον της γοητευτικής κόρης της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας «η Νάνσυ έκανε πολλές προσπάθειες να σώσει τη σχέση, όμως όλα έδειχναν ότι η μεταξύ τους έλξη και ο έρωτας είχαν τελειώσει. Ετσι, ήταν προτιμότερο να διακόψουν και να παραμείνουν φίλοι, παρά να προχωρήσουν και να μετανιώσουν για το επόμενο βήμα της σχέσης τους»…

Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου πέντε χρόνια, στα μέσα του 2009. Αρχικά, και οι δύο ήταν πολύ διακριτικοί στις κινήσεις τους, προσπαθώντας να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Εκτός από τις βόλτες στην Αθήνα, περνούσαν πολλές ήρεμες στιγμές στο σπίτι του Αρη Σπηλιωτόπουλου, στο Κολωνάκι. Ενα σπίτι στο οποίο έμελλε να συγκατοικήσουν. Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες, ωστόσο, ήρθαν από κοσμοπολίτικες διακοπές τους, αρχικά στην Αράχωβα και στη συνέχεια στις Σπέτσες, στη Σαντορίνη, στην Επίδαυρο, αλλά και στη Μύκονο. Αλλωστε, αμφότεροι δήλωναν λάτρεις των σπορ και ειδικά του σκι. Στη Μύκονο έκαναν την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους, στα τέλη του Ιουλίου. Στην παραλία του Αγίου Ιωάννη, συγκεκριμένα, πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ο πρώην υπουργός θέλησε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, ενώ ήταν μαζί με τη Νάνσυ Λεονάρδου, ζήτησε από φωτογράφους και εικονολήπτες διαδικτυακών καναλιών να μην τραβήξουν ούτε ένα «καρέ» από τις καλοκαιρινές διακοπές του στο νησί.

Μόλις τον περασμένο Απρίλιο άλλη μία δημόσια εμφάνιση του -πρώην πλέον- ζευγαριού είχε συζητηθεί. Τότε, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος και η Νάνσυ Λεονάρδου είχαν βρεθεί στο θέατρο «Rex», στην παράσταση «Πρόβα νυφικού», από το Εθνικό Θέατρο. Ηταν μία από τις έμπρακτες «κινήσεις» της ίδιας να στηρίξει και κοινωνικά την πολιτική επιλογή του πρώην υπουργού να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας.

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ

Την παράσταση είχε «κλέψει» η κ. Λεονάρδου χάρη όχι μόνο στην εμφάνισή της, αλλά κυρίως χάρη στο εντυπωσιακό δαχτυλίδι που φορούσε, το οποίο από κάποιους χαρακτηρίστηκε δαχτυλίδι αρραβώνων. Το ζευγάρι καθόταν στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και φωτογραφήθηκε μοιράζοντας χαμόγελα στους δημοσιογράφους. Αυτός ίσως και να ήταν ο λόγος που οι περισσότεροι θεώρησαν ότι σε μικρό χρονικό διάστημα η σχέση τους θα περνούσε στο επόμενο στάδιο. Τα σενάρια, ωστόσο, διαψεύστηκαν από τους ίδιους τους «πρωταγωνιστές» με τον χωρισμό τους. Και αν για τον Αρη Σπηλιωτόπουλο γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα λόγω της ενεργού και έντονης ενασχόλησής του με την πολιτική, τα βιογραφικά στοιχεία της πρώην συντρόφου του έγιναν ευρύτερα γνωστά μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων φωτογραφιών της σχέσης τους.

H Νάνσυ Λεονάρδου είναι κόρη του γνωστού εφοπλιστή Τάκη Λεονάρδου. Μετά από πολυετείς σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει MBA στα ναυτιλιακά και εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία. Μολονότι δεν ήταν συνηθισμένη στις κάμερες και στους φωτογράφους, αν και γόνος επιφανούς και γνωστής οικογένειας, σε κάθε «έκθεσή» της όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν πάντοτε χαμογελαστή και φιλική. Ως προς το στυλ της, η κ. Λεονάρδου επιλέγει να ντύνεται κυρίως από Ελληνες σχεδιαστές και να αποφεύγει τις εξεζητημένες εμφανίσεις, καθώς, όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι, «είναι ροκ, αλλά κλασάτη ταυτόχρονα». Πάντως, όσο κι αν το κοινό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού προσπάθησε να τους κάνει να τα ξαναβρούν, η κοινή απόφαση του χωρισμού είναι, όπως φαίνεται, οριστική.

Του ΑΡΗ ΔΡΟΣΟΥ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...