ΨΗΠΤΕ: Η ΝΔ ανατριχιάζει όταν η ζωή των εργαζομένων βελτιώνεται

ΨΗΠΤΕ: Η ΝΔ ανατριχιάζει όταν η ζωή των εργαζομένων βελτιώνεται

Απάντηση στην Άννα Ασημακοπούλου, σχετικά με την αύξηση στους μισθούς των εργαζομένων της εταιρείας ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές, αλλά και την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού

«Η Νέα Δημοκρατία ανατριχιάζει όταν η ζωή των εργαζομένων βελτιώνεται. Μονίμως και επιμόνως, δίνει μάχη για να μην προχωρήσει καμία αύξηση μισθών, αλλά και για να αποσυρθεί κάθε δημόσια παρέμβαση-δραστηριοποίηση στον κλάδο των Ταχυδρομείων».
Το παραπάνω αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, σχετικά με την αύξηση στους μισθούς των εργαζομένων της εταιρείας ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές, αλλά και την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η Νέα Δημοκρατία ανατριχιάζει όταν η ζωή των εργαζομένων βελτιώνεται. Μονίμως και επιμόνως, δίνει μάχη για να μην προχωρήσει καμία αύξηση μισθών, αλλά και για να αποσυρθεί κάθε δημόσια παρέμβαση-δραστηριοποίηση στον κλάδο των Ταχυδρομείων.
Η Κυβέρνηση θα υπερασπιστεί και θα διασφαλίσει τόσο τη βιωσιμότητα του συνόλου του Οργανισμού των ΕΛΤΑ, όσο και τη διαρκή βελτίωση της θέσης των εργαζομένων».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/324481-PSEPTE-E-ND-anatrichiazei-otan-e-zoe-ton-ergazomenon-beltionetai ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...