Ψάχνουν με… υποβρύχιο το κουφάρι του μοιραίου αεροσκάφους της EgyptAir

Ψάχνουν με… υποβρύχιο το κουφάρι του μοιραίου αεροσκάφους της EgyptAir

Κατηγορία

phpanos
Κυριακή 22/05/2016 – 15:39

Αεροσκάφος συντρίμμια

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Ακόμη και υποβρύχιο επιστράτευσαν οι αιγυπτιακές αρχές προκειμένου να ερευνήσουν το κουφάρι του Airbus A-320 της EgyptAir που συνετρίβη βόρεια της Αλεξάνδρειας.

Την ένταξη του υποβρυχίου στις δυνάμεις που διεξάγουν την έρευνα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας Φατάχ αλ Σίσι εξηγώντας ότι αυτό γίνεται για να ερευνηθούν οι περιοχές όπου τα νερά είναι πολύ βαθιά προειδοποιώντας ότι οι έρευνες για την καταστροφή θα πάρουν καιρό.

Στις πρώτες δημόσιες δηλώσεις του για τη συντριβή του Airbus 320 ο Σίσι δήλωσε επίσης ότι εξακολουθούν να εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια και ζήτησε να μην εξάγονται βιαστικά συμπεράσματα.

«Ερευνητικός εξοπλισμός μεταφέρθηκε χθες από το υπουργείο Πετρελαίου, έχουν ένα υποβρύχιο που μπορεί να φτάσει 3.000 μέτρα κάτω από τη θάλασσα», δήλωσε ο Σίσι απευθυνόμενος σε υπουργούς και βουλευτές που είχαν συγκεντρωθεί για τα εγκαίνια ενός εργοστασίου λιπασμάτων στο λιμάνι Νταμιέτα. «Σήμερα κινήθηκε προς την κατεύθυνση της περιοχής της συντριβής του αεροπλάνου, επειδή εργαζόμαστε σκληρά για να ανακτήσουμε τα μαύρα κουτιά».

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...