Άγιο είχε γυναίκα στην Γαβρολίμνη , έπεσε μέσα σε ρυάκι και λίγο έλειψε να πέσει από 10 μέτρα ύψος – Επικίνδυνο σημείο μέσα στο κέντρο του χωριού

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Επικίνδυνο σημείο στο κέντρο του χωριού χωρίς κανένα προστατευτικό παραλίγο να στοιχήσει την ζωή σε κάτοικο του χωριού.

Άγιο είχε γυναίκα στην Γαβρολίμνη Ναυπακτίας όταν κάνοντας τον περίπατο της έπεσε μέσα σε ρυάκι και στάθηκε για περισσότερο από μια ώρα στο χείλος του “γκρεμού” . Όπως θα δείτε στις εικόνες που εξασφάλισε το Nafpaktianews.gr η γυναίκα κρατήθηκε από ένα σχοινί και με την βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσία Μεσολογγίου και ενός κατοίκου του χωριού που αγνόησε τον κίνδυνο και μπήκε μέσα στο ρυάκι για να κρατήσει την γυναίκα που μετά από αρκετή ώρα προσπάθεια να κρατηθεί από το σχοινί είχαν αρχίσει να την εγκαταλείπουν οι δυνάμεις της. Τελικά η γυναίκα βγήκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου και παρέμεινε προληπτικά.

Στην κάμερα του Nafpaktianews.gr μίλησε η κόρη της τονίζοντας την αμέλεια του δήμου Ναυπακτίας που μέσα στο κέντρο του χωριού αρνείται εδώ και χρόνια να αφουγκραστεί τις οχλήσεις των κατοίκων και όπως θα δείτε στο βίντεο λίγο έλειψε να θρηνήσουμε ανθρώπινη ζωή. Παρά τα έγγραφα προς την κοινότητα και τον δήμο κανείς δεν έχει κάνει τίποτα.

Δείτε το βίντεο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...