Άγιο είχε o εικονολήπτης του ΙΟΝΙΑΝ – Μοτοσικλέτα έπεσε πάνω του την ώρα του αγώνα (φώτο)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνων με μηχανές στη Σπάρτη. Την ώρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας Motocross ένας αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά τον δημοσιογράφο και εικονολήπτη Τάκη Κούρο που εργάζεται στο IONIAN TV. Ο ίδιος αναφέρθηκε για το περιστατικό λέγοντας τα εξής:«Κάλυπτα τον αγώνα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος και ως φωτογράφος και ως ρεπόρτερ για το Ionian Channel. Ήμουν μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους, πίσω από τα προστατευτικά και αρκετά μακριά από την πίστα. Περίπου ένα τέταρτο πριν φύγω, είχα στήσει την κάμερα για να κάνουμε μια συνέντευξη με τον δήμαρχο ο οποίος ευτυχώς δεν είχε προλάβει να σταθεί μπροστά στην κάμερα. Όσο περίμενα να έρθει ο δήμαρχος σκύβω για να βγάλω μια φωτογραφία και εκείνη την στιγμή φεύγει μια μηχανή τελείως έξω από τον δρόμο και έρχεται προς τα πάνω μας, κάνει ένα άλμα και προσγειώνεται πάνω μου. Τραυματίστηκα στην πλάτη και στα πλευρά με αποτέλεσμα να έχω πολλαπλά κατάγματα στην ωμοπλάτη, στο στέρνο και στα πλευρά. Δόξα τον Θεό, ζω! Αλλά έχω τις ροδιές από τη μηχανή στο σώμα μου ακόμα».

Ο ίδιος ο Τάκης ο Κούρος εξομολογήθηκε ότι δεν κατάλαβε τι έγινε και τόνισε ότι υπήρχε ο φόβος του τραυματισμού στα ζωτικά του όργανα.
«Μου είπαν ότι με χτύπησε με τον τροχό από κάτω και με πέταξε 4-5 μέτρα, γυρνώντας με με τούμπες στον αέρα. Δεν είχα αίσθηση, είχα πέσει κάτω και δεν μπορούσα να ανασάνω, δεν έβλεπα τίποτα, είχαν θολώσει όλα. Μεταφέρθηκα κατευθείαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, οι γιατροί φοβόντουσαν να μην έχουν τρυπήσει τα ζωτικά μου όργανα. Εγώ δεν μπορούσα να ανασάνω από τον πόνο και όλα αυτά τα κατάγματα. Νοσηλεύομαι ακόμα στο νοσοκομείο. Ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου»

imerazante.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...