Άγριες Μέλισσες εξελιξείς: Ο Βόσκαρης γίνεται παιχνιδάκι της Λενιώς

Η Ελένη αποφυλακίζεται, αλλά ο Βόσκαρης δεν θα πάψει να την κυνηγάει. Με περισσότερο μίσος και μανία, αφού μετά την απόδρασή της τον απέλυσαν από διευθυντή φυλακών, αλλά καταφέρνει χάρη στην εύνοια των Σεβαστών να γίνει αρχιφύλακας και εγκαθίστανται στο Διαφάνι.

Η Ελένη με τον Λάμπρο προσπαθούν να ξεχάσουν το παρελθόν και να ζήσουν τον έρωτά τους, αλλά ο Βόσκαρης επιστρέφει πιο επικίνδυνος και απειλητικός. Δεν θα ησυχάσει αν δεν διαλύσει τη ζωή της Ελένης. Της το λέει ξεκάθαρα πως η θέση της είναι στη φυλακή και εκεί θα τη στείλει ξεκάθαρα. Όμως και η Ελένη τρέφει μεγάλο μίσος γι’ αυτόν που της φέρθηκε με κτηνωδία στη φυλακή.

Με βαριά καρδιά αλλά τυφλωμένη από μίσος λέει στον Λάμπρο πως θα κάνει καθετί για να βάλει το Βόσκαρη στη φυλακή για όλα όσα της έκανε αλλά και για το θάνατο της φίλης της Φωτεινής. Η Ελένη λέει με δάκρυα στα μάτια στον Λάμπρο ότι δεν μπορεί να αφήσει το κτήνος ατιμώρητο. Εκείνος αντιδράει αλλά η Ελένη είναι αποφασισμένη.

Έτσι, καταστρώνει ένα σχέδιο… Γι’ αυτό θα ρίξει τα δίχτυα της στον Βόσκαρη, θα του το παίξει ακόμα και ερωτευμένη, ώστε να καταφέρει να βρει στοιχεία στο σπίτι του για να τον κλείσει στη φυλακή. Εκείνος στην αρχή δεν την πιστεύει και περιμένει πώς και πώς να κάνει το μοιραίο λάθος. Όμως, είναι και επιρρεπής στα θέλγητρά της, καθώς, αν και δεν το παραδέχεται, τον γοητεύει αυτή η υπερηφάνεια της και την έχει ερωτευτεί. Άγριες Μέλισσες εξελίξεις

Η Ελένη τον πλησιάζει και με γυναικεία πονηριά προσπαθεί να τον σαγηνεύσει. Θέλει να τον τρελάνει παρά το γεγονός ότι εκείνος ρίχνει κι αλλού τα δίχτυα του στο Διαφάνι. Η ίδια δεν διστάζει να υποκύψει ακόμα και στις αδηφάγες ορέξεις του για να καταφέρει να βρει στοιχεία που θα τον κλείσουν στη φυλακή. Κατά τη διάρκεια του ψαξίματος, η Ελένη θα βρεθεί μπροστά σε μια αποκάλυψη που θα σημάνει και το τέλος του Βόσκαρη…

ΠΗΓΗ-On time – Σίσσυ Μενεγάτου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...