Άγριες Μέλισσες: Η ασθένεια ως όπλο στα χέρια του Βόσκαρη

Φαίνεται πως ο δικηγόρος του πρωταγωνιστή γνωρίζει πολύ καλά, πως θα κάνει τον πελάτη του να φανεί ως το απόλυτο θύμα. Μία ασθένεια είναι αυτή που θα χρησιμοποιήσει ο Βόσκαρης ως “όπλο” στην δίκη, στις Άγριες Μέλισσες. Μία ασθένεια που θα προβληματίσει, αλλά και θα ευαισθητοποιήσει τους ενόρκους του δικαστηρίου.

Στο πλευρό του, φυσικά, θα βρεθεί η Σοφούλα, η οποία παλεύει με τους δαίμονές της. Η κατάσταση με τον σύζυγό της γίνεται όλο και πιο αφόρητη για την ίδια. Κοντά της θα βρεθεί ξανά ο Άγγελος, με σκοπό να την συνετίσει. Εκείνη, όμως, θα το αρνηθεί. Τί θα δούμε απόψε στην αγαπημένη μας σειρά;

Επίκληση στο συναίσθημα στην δίκη Βόσκαρη

Επίκληση στο συναίσθημα προσπαθεί να κάνει ο δικηγόρος του Βόσκαρη, στους ενόρκους. Το ποινικό μητρώο του κατηγορούμενου είναι πολύ βαρύ για να αθωωθεί έτσι απλά. Ακόμη και χωρίς επαρκείς μαρτυρίες, η Λενιώ, ως μία ταλαιπωρημένη και βασανισμένη γυναίκα, θα καταφέρει να τον κλείσει στην φυλακή.

Έτσι, ο Βόσκαρης δημιουργεί στις Άγριες Μέλισσες μια ασθένεια, την οποία και σκοπεύει να παρουσιάσει στη δίκη. Σε αυτό φυσικά δε θα είναι μόνος του. Η Σοφούλα θα κληθεί να ψευδομαρτυρήσει, υποστηρίζοντας πως ο σύζυγός της είναι, πράγματι άρρωστος. Τόσο άρρωστος που δε θα μπορούσε ποτέ του να αγγίξει γυναίκα ή να τεκνοποιήσει.

Ο Άγγελος επεμβαίνει

Κι ενώ η Σοφούλα πιέζεται να καταπατήσει τις πεποιθήσεις της, υποστηρίζοντας πως ο σύζυγός της είναι άρρωστος, ο Άγγελος εμφανίζεται ως σανίδα σωτηρίας. Ξανά. Είναι, πλέον, ξεκάθαρο πως η Σοφούλα δε θα μπορέσει να αποδράσει πριν τη δίκη. Επομένως, ο Άγγελος της ζητάει, τουλάχιστον την κρίσιμη εκείνη ώρα, να πει την αλήθεια.

Η Σοφούλα του επισημαίνει πως θα πει την αλήθεια που ήδη γνωρίζει, πως δηλαδή ο σύζυγός της είναι αθώος. Φυσικά, ούτε λόγος για την ψεύτικη ασθένεια που θα παρουσιάσει ο Βόσκαρης στις Άγριες Μέλισσες, όταν φτάσει η δίκη. Άλλωστε, πια, είναι συνένοχος σε αυτό μεγάλο μυστικό – ψέμα.

Πηγή: youfly.com



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...