Άγριες Μέλισσες: Η ημερομηνία του φινάλε και τα τελευταία επεισόδια

Τι θα δούμε

Οι «Άγριες Μέλισσες» ολοκληρώνουν τον πρώτο κύκλο επεισοδίων την Πέμπτη 16 Ιουλίου και εμείς σας εξασφαλίσαμε τις πιο δυνατές εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε.

H δραµατική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έγινε αυτή τη σεζόν η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών. Το τέλος του πρώτου κύκλου επεισοδίων πλησιάζει και οι εξελίξεις είναι ανατρεπτικές και δραµατικές για κάποιους από τους ήρωες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα και του περιοδικοου TV O’ CLOCK η Ελένη θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο των γεγονότων, καθώς γίνεται και πάλι στόχος της Θεοδοσίας. Αυτή τη φορά, όμως, οι συνέπειες θα είναι καταλυτικές.

Ελένη και Λάμπρος ξανά μαζί

Η Ελένη παίρνει µία σημαντική απόφαση για το µέλλον της. ∆έχεται την πρόταση του Λάµπρου και ζουν επιτέλους τον έρωτά τους. Ωστόσο, η δική τους ευτυχία προκαλεί δυστυχία στον Θωµά και στη Θεοδοσία. Μάλιστα, ο Νέστορας αντιλαµβάνεται πως ο Θωµάς βυθίζεται ξανά στα σκοτάδια του και προειδοποιεί την Ελένη. Στη συνέχεια, ο Κυπραίος επιτίθεται άγρια στον Λάµπρο µη µπορώντας να συγκρατήσει τα συναισθήµατά του και ο δάσκαλος, µετά την επίθεση, ζητάει από τον πατέρα του να τον αποµακρύνουν από τον συνεταιρισµό.

Ο Θωμάς κάνει ξανά χρήση μορφίνης

Τις επόµενες µέρες, όµως, ο Θωµάς δείχνει να χάνει τα λογικά του. Έχει αρχίσει ξανά να κάνει χρήση µορφίνης και η κατάστασή του χειροτερεύει βγάζοντας επιθετική και επικίνδυνη συµπεριφορά προς όλους. Ο Νέστορας, βλέποντάς τον έτσι, βρίσκεται σε µεγάλο δίληµµα για το εάν θα τον βοηθήσει ή θα αποφασίσει να τον εκδικηθεί για τον γιο του.

Η Θεοδοσία καταστρέφει την Ελένη

Ο Θωµάς, όµως, δεν αποτελεί κίνδυνο για την Ελένη. Ο άνθρωπος που τη µισεί περισσότερο από όλους είναι η Θεοδοσία, η οποία έχει την ευκαιρία να την καταστρέψει για πάντα. Η κοπέλα βρίσκει στα πράγµατα του Γιάννου ένα γράµµα που είχε γράψει λίγο πριν βρεθεί κρεµασµένος και στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η ενοχή των αδελφών Σταµίρη για τη δολοφονία του Σέργιου. Η Θεοδοσία, έχοντας στα χέρια της αυτό το αποδεικτικό στοιχείο, θεωρεί πως είναι η µοναδική φορά που µπορεί να καταστρέψει την Ελένη και να απαλλαγεί για πάντα από την παρουσία της. Έτσι, παραδίδει το γράµµα στην Αστυνοµία.

Η Ελένη συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Σέργιου

Η µοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει µε τον πιο βίαιο τρόπο, όταν η Ελένη συλλαµβάνεται ως ένοχη για τη δολοφονία του άντρα της. Σε αυτό το σηµείο θα τελειώσει ο συγκλονιστικός πρώτος κύκλος της σειράς, η οποία αναµένεται να επιστρέψει στις οθόνες µας µαζί µε το νέο πρόγραµµα του σταθµού.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...