Άγριες Μέλισσες: Ο Θανάσης επιστρέφει σπίτι του – Ο Δούκας σε σκοτεινιά μονοπάτια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως ο Δούκας καθώς βλέπει πως χάνει το παιχνίδι με το αεροδρόμιο μπαίνει και πάλι σε σκοτεινιά μονοπάτια.

  • Ο Θανάσης επιστρέφει σπίτι του.
  • Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Επεισόδιο 93. Η αποφυλάκιση του Μεγαρίτη και του Μελέτη θα φέρει καινούρια αναστάτωση, κυρίως στον Δούκα που βλέπει πως ο εχθρός του είναι ανίκητος. Ο Πέτρος με τον Βαρουξή καταφέρνουν να βρούνε ένα καινούριο πρόσωπο που θα τους βοηθήσει στην έρευνα τους. Ο Ζάχος θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη για την καριέρα του. Ο Θανάσης επιστρέφει σπίτι του, με την αλλαγή της συμπεριφοράς του να είναι εμφανής. Η Κορίνα υποπτεύεται τον Μπάμπη για την κλοπή των χρημάτων του Ακύλα. Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση, αλλά οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν. Ο Δούκας βλέποντας πως χάνει το παιχνίδι με το αεροδρόμιο μπαίνει ξανά σε σκοτεινιά μονοπάτια…. 

Στα προηγούμενα άρθρα-επεισόδια είδαμε πως ο Δάκης καταφέρνει να ρίξει όλο το φταίξιμο στη Ρένα, όμως ο Κωνσταντής έχει τους ενδοιασμούς του. Ο Λευτέρης αναθαρρεί καθώς βλέπει πως μπορεί να απαλλαγούν από τον Ακύλα.

Δείτε στο happytv.gr όλες τις εξελίξεις.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...