Τι ακριβώς έχει συμβεί και τι θα δούμε από την ερχόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες;

Μην πανικοβάλλεστε, ο ΑΝΤ1 δεν ακυρώνει τις Άγριες Μέλισσες, απλά τις μειώνει τηλεοπτικά αφού υπάρχει πρόβλημα και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν το νούμερο ένα πρόγραμμα τους.

Τι ακριβώς έχει συμβεί και τι θα δούμε από την ερχόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες;

O ΑΝΤ1 με τον πιο επίσημο τρόπο, με ένα δελτίο τύπου, ενημέρωσε ότι για τις επόμενες δύο εβδομάδες, οι «Άγριες Μέλισσες» θα προβάλλονται μόνο Δευτέρα και Τρίτη ενώ Τετάρτη και Πέμπτη θα προβάλλεται μια νέα ελληνική σειρά, το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ «420C».

Τα προβλήματα με τον κορονοϊο, έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα, αφού υπήρχαν επεισόδια που κυριολεκτικά ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα τους λίγο πριν την προβολή τους, δημιουργώντας τρομερό άγχος στην παραγωγή, αλλά και στους συντελεστές της αγαπημένης σειράς.

Τα 10 τελευταία επεισόδια μάλιστα που γυρίστηκαν έγιναν μέσα στην περίοδο των γιορτών, με εξαίρεση την παραμονή Χριστουγέννων, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Όπως καταλαβαίνετε η παραγωγή προσπάθησε να προστατεύσει και το προϊόν αλλά και τους συντελεστές και έτσι μέχρι να δούμε που θα οδηγηθεί η κατάσταση με την πανδημία, τα πράγματα παραμένουν ρευστά.

Το σίγουρο είναι ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με τις «Άγριες Μέλισσες» και το Survivor απέναντι την Δευτέρα και την Τρίτη. Αν το παίζαμε πάντως στο στοίχημα θα ποντάραμε δαγκωτό «Άγριες Μέλισσες»!

ΠΗΓΗ: www.tvfreaks.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...