ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Οι εξελίξεις συγκλονίζουν στα πρώτα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Ποια πρόσωπα έχουν κάνει οντισιόν για τον τρίτο κύκλο.

Οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες αναμέμεται να είναι τουλάχιστον… συγκλονιστικές.

Οι σεναριογράφοι της δημοφιλούς σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκοβάλης, το είπαν και το έκαναν.

Έδωσαν τέλος στην ιστορία που ξεκίνησε από τον 1ο κύκλο με τη δολοφονία του Σέργιου και τώρα γράφουν μια νέα ιστορία! Κρατούν τους χαρακτήρες, όμως κάποιοι επωμίζονται το μεγαλύτερο βάρος. Με δυο λόγια αλλάζει η σκυτάλη, όπως διαβάζουμε στο Τηλέραμα…

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς είδαμε την Μελέτη να κάθεται και να… προβάρει τη θέση του Δούκα. Μια σκηνή καθόλου τυχαία, αφού σηματοδοτεί όσα θα ακολουθήσουν.

Ο Μελέτης είναι αυτός που παίρνει στους ώμους του την οικογένεια των Σεβαστών τώρα που οι γιοι και η κόρη του Δούκα τους έχει γυρίσει την πλάτη και μαζί όλο το χωριό τους ανάγκασε να αυτοεξοριστούν με τη Μυρσίνη στο σπίτι τους στη Λάρισα. Ο Μελέτης συνεχίζει να είναι το στήριγμα του Δούκα και ο διαμεσολαβητής του με το νέο καθεστώς, ο συνδετικός κρίκος με τον Ακύλα Μαργαρίτη…

Μαζί του θα κάνουν δουλειές και θα προσπαθήσουν να δυναμώσουν την οικογενειακή περιουσία. Βέβαια, ο Δούκας δεν διαγράψει τα παιδιά του και προσπαθεί να απλώσει γέφυρες επικοινωνίας μαζί τους.

Στον τρίτο κύκλο θα δούμε σε λίγα επεισόδια των Στάθη Κόικα, στον ρόλο του Αχιλλέα Μεγαρίτη. Μπορεί ο σκοτεινός αυτός χαρακτήρας να δολοφονήθηκε από τον Μιλτιάδη, όμως θα τον βλέπουμε σε flash back, όπως και τον Γιάννο (Ιωάννη Αθανασόπουλο). Επίσης θα δούμε την Δόμνα (Νεφέλη Κουρή), αλλά και τον Άλκη Σαραντόπουλο (Δημήτρης Πλειώνης) αφού ο δεύτερος έχει μπει για τα καλά στο μυαλό της Ουρανίας.

Ποια είναι τα νέα πρόσωπα

Ο Άρης Σερβετάλης, ο Δημήτρης Μοθωναίος αλλά και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είναι από τα γνωστά ονόματα που έχουν περάσει από οντισιόν για να ενταχθούν στο καστ της σειράς.

thebest



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...