Άδωνις: «Ανεβάζει ο Μητσοτάκης την Ελλάδα, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό (vid)

Άδωνις: «Ανεβάζει ο Μητσοτάκης την Ελλάδα, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό (vid)

Αν και Παναθηναϊκός ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μαρσέλο, τονίζοντας τον ρόλο της κυβέρνησης.
Μπορεί μία κυβέρνηση να παίξει ρόλο σε μία ποδοσφαιρική μεταγραφή; Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη ναι…

Ο Υπουργός Ανάπτυξης φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Mega και σε κάποια στιγμή βγήκε ο αθλητικής συντάκτης του καναλιού για να δώσει το ρεπορτάζ για την μεταγραφή του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό.

«Αν και Παναθηναϊκός, είναι τεράστια υπόθεση να έρχεται ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα στη συνέχεια, γελώντας μίλησε και για τον ρόλο που έπαιξε η κυβέρνηση: «Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό. Απλά είναι τα πράγματα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ στην επισήμανση πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αυτός που τον έφερε και πως ήρθε από το καλό όνομα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, απάντησε: «Αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο. Βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά, για αυτό ήρθε αγαπητέ»!

gazzeta.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...