Άδ. Γεωργιάδης στο Κόντρα: Δικαιολογώ απόλυτα τις δηλώσεις Αλαφούζου κατά του ΣΥΡΙΖΑ 

Άδ. Γεωργιάδης στο Κόντρα: Δικαιολογώ απόλυτα τις δηλώσεις Αλαφούζου κατά του ΣΥΡΙΖΑ 

 

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Κόντρα Channel και τον Γιώργο Μελιγγώνη, ενώ αναφερόμενος στο τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΚΑΙ δικαιολόγησε πλήρως την αντίδραση Αλαφούζου που χαρακτήρισε ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Για τον προυπολογισμό τόνισε ότι πρόκειται για έναν από τους χειρότερους των τελευταίων ετών, πως καταργεί το ΕΚΑΣ, επιβάλει υψηλή φορολογία στους επαγγελματίες και εξοντώνει την μεσαία τάξη. Επανέλαβε πως τα φτωχότερα στρώματα νοιώθουν στο πετσί τους την σκληρή οικονομική πολιτική πράγμα που όπως φαίνεται δικαιολογεί την διαφορά 10 μονάδων -όπως είπε- που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις υπερ της ΝΔ.  
“Αν ήταν λαοφιλής ο Τσίπρας  και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ήταν τόσο μεγάλη η ψαλίδα ακόμη και στις εκλογές των παρατάξεων των σωματείων. Θα ήταν οξύμωρο η κοινωνία να περνάει καλά  και ο Τσίπρας να χάνει στις δημοσκοπήσεις” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με τις δηλώσεις Μητσοτάκη “τελειώνουμε με την αριστέρα” ο κ. Γεωργίαδης ισχυρίστηκε ότι πρώτος ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε τέτοιου είδους φρασεολογία με το προεκλογικό σύνθημα “ή μας τελειώνουν ή τους τελειώνουμε”   
και πως  Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εννοούσε τον χώρο της αριστεράς αλλά τις ιδεοληψίες της. “Να τελειώσουμε τις ιδέες που κρατάν την Ελλάδα πίσω είπε ο Μητσοτάκης” τόνισε ο κ. Γεωργιάδης επαναλαμβάνοντας ότι η η αριστερά πρέπει να νικηθεί πολιτικά και ιδεολογικά 

Επίσης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την άποψη ότι: “Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο καταλύτης που έλειπε για να νικήσουμε τις ιδέες της  αριστεράς” δίνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τις επενδύσεις της Κόσκο στο λιμάνι του Πειραιά που ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τις πολέμησε τελικά τις υπέγραψε. 

Ερωτώμενος για το κλείσιμο της Χαλυβουργικής ο κ. Γεωργιάδης το χαρακτήρισε ως θλιβερό γεγονός, αρνητικό για την οικονομία τονίζοντας παράλληλα ότι συνολικά η βιομηχανία αντιμετωπίζει πρόβλημα στη χώρα λόγο του υψηλού κόστους της ενέργειας.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις Αλαφούζου που χαρακτήρισε ηθικό αυτουργό τον ΣΥΡΙΖΑ για το τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΚΑΙ τις δικαιολόγησε απόλυτα αναφέροντας πως έχει ευθύνη ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ανέχεται στελέχη του να εξαπολύουν καθημερινά επιθέσεις κατά του ΣΚΑΙ  χαρακτηρίζοντας το κανάλι “βοθροκάναλο της διαπλοκής” όπως είπε χαρακτηριστικά. 
Για το Σκοπιανό επανέλαβε την πάγια θέση του κόμματος του για μη αποδοχή του όρου Μακεδονία στην ονομασία επαναλαμβάνοντας ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.   
Τέλος ανέφερε πως αύριο το απόγευμα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του στον Βόρειο τομέα της Αττικής.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/349394-Ad-Georgiades-sto-Kontra-Dikaiologo-apolyta-tis-deloseis-Alaphoyzoy-kata-toy-SYRIZA ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...