Χωρίς αποτέλεσμα και οι σημερινές προσπάθειες για τον εντοπισμό και την ανεύρεση της 95χρονης Σοφίας Ραγκαβά που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της κάτω από άγνωστες συνθήκες στο Τρίκορφο Φωκίδας 18 Ιουνίου 2021.
Για δεύτερη φορά σήμερα κλήθηκε κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο προκειμένου να συνδράμει στις προσπάθειες των αρχών για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης.
Με δεδομένο τα κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η ηλικιωμένη αλλά και τη μεγάλη ακτίνα σάρωσης των ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί, οι αρχές πλέον εικάζουν ότι κάτι άλλο μπορεί να συνέβη τελικά πέρα από μια απλή αυτόβουλη εξαφάνιση.

Για το λόγο αυτό,υπάρχουν σε εξέλιξη ανάκρισεις διαφόρων προσώπων που μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση της εξαφάνισης καθώς οι 17 μέρες που έχουν παρέλθει, από την εξαφάνιση της σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών θα έπρεπε να είχαν οδηγήσει τον σκύλο της 1ης ΕΜΑΚ που έχει έρθει στην περιοχή στα ίχνη της ηλικιωμένης. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει συμβεί με αποτέλεσμα πια οι έρευνες να στρέφονται και σε άλλες εκδοχές

Οι έρευνες μετά την παρέλευση του πρώτου τετραημέρου επαναλήφθηκαν σήμερα με μικτό κλιμάκιο τόσο από την 1η ΕΜΑΚ με δυο άνδρες και σκύλο της υπηρεσίας ,με δυο άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπάκτου και ανδρών του αστυνομικού τμήματος Ευπαλίου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...