Άλλαξε το Αργοστόλι με την καινούρια εντυπωσιακή πλατεία του

H Κεφαλονιά αποτελεί τρανή απόδειξη ότι και σε ταχύτατο χρονικό διάστημα με θέληση και όρεξη για δουλειά μπορούν να πραγματοποιηθούν σημαντικά έργα.

Για του δημότες και τους επισκέπτες του νησιού άνοιξε η κεντρική πλατεία του Αργοστολίου,  η οποία μάλιστα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη που ήταν μόλις μερικούς μήνες πριν.

Η πλατεία πλήρως ανακατασκευασμένη, υπερσύγχρονη και στα πρότυπα  ευρωπαϊκής πόλης, είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους καλοκαιρινούς επισκέπτες που θα κατακλύσουν το νησί. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, αν όχι σπάνιο πλέον για την Ελλάδα, ότι οι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κεφαλονιάς τήρησαν πιστά τα χρονοδιαγράμματα του έργου, προκειμένου να είναι έτοιμο την συγκεκριμένη ημερομηνία που είχε γνωστοποιηθεί στους κατοίκους του νησιού.

Χρειάστηκαν σχεδόν πέντε μήνες για να ολοκληρωθεί, καθώς λόγω καταγγελιών οι εργασίες είχαν σταματήσει,  με κίνδυνο ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου η κεντρική πλατεία του νησιού να παρέμενε κλειστή, κάτι που θα ήταν ζημιογόνο για την συνολική τουριστική περίοδο του νησιού, αλλά και για την εικόνα που θα παρουσίαζε το ιστορικό κέντρο.

5674567

 

6346

 

5635473

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/289382-Allaxe-to-Argostoli-me-ten-kainoyria-entyposiake-plateia-toy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...