Άνετη επικράτηση για την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς στο Ξηροπήγαδο

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς με μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με το ευρύ σκορ 4-1 του Α.Ο. Ζευγαρακίου. Αυτή ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα της Ναυπακτίας, γιατί διατηρεί ακόμη ελπίδες για την άνοδο της στην Α’ Κατηγορία.Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν μόλις στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Ντότσι από το ύψος του πέναλτι να ανοίξουν το σκορ.

Αυτό το γκολ έδωσε άλλο «αέρα» στους γηπεδούχους, οι οποίοι συνέχιζαν να πιέζουν και να χάνουν κάποιες ευκαιρίες μέχρι και το 20ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Σανιδά από τα δεξιά, ο αμαρκάριστος Ντζουμάνης στο δεύτερο δοκάρι με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντόβα και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Από εκεί και πέρα οι ρυθμοί έπεσαν και το σκορ έμεινε το ίδιο μέχρι και το σφύριγμα του διαιτητή για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους, αφού ο γκολκίπερ Μαρκόπουλος είχε τραυματιστεί και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν να πιέζουν για να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους «έβαζε» ξανά στο παιχνίδι και το κατάφεραν στο 57ο λεπτό με κεφαλιά του Ζωγράφου, έπειτα από κόρνερ του Θεοδωρόπουλου.

Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 63ο λεπτό, όταν ο Γεωργακόπουλος με ωραία ατομική ενέργεια και αφού πέρασε δύο παίκτες, πλάσαρε εύστοχα τον Ντόβα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 67ο λεπτό ο Γιαννόπουλος με σουτ από κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και δεν κατάφερε να σκοράρει. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Σανιδάς με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα με «λόμπα» στα δίχτυα του Ντόβα, «σφραγίζοντας» μια μεγάλη και σημαντική νίκη για την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς.

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Μαρκόπουλος (46’ λ.τ. Χασαπογιάννης), Βαβάτσικος (87’ Λάππας), Ντζουμάνης, Πατογιάννης, Ντότσικας, Λαουρδέκης (51’ Ράμμος), Γεωργακόπουλος (82’ Σουλάι), Σανιδάς, Καραγιάννης, Γιαννόπουλος (82’ Αναστασόπουλος), Ντότσι.

Α.Ο. Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος): Ντόβας, Κουλουκούρας (38’ Παπαδόπουλος), Γαλάνης, Ζιάκκας, Οικονόμου (26’ λ.τ. Μπάλλας), Ρήγας (35’ Κρέτσης), Θεοδωρόπουλος, Μπανάκας, Μάντης, Ράτζα, Ζωγράφος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...