Άνετη επικράτηση για τον ΠΑΣ στη Λέσβο

ΝΙΚΗΣΕ 3-1 ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε σαν… σίφουνας από την Λέσβο, επικράτησε με 3-1 της αδιάφορης Καλλονής και ολοκλήρωσε με το απόλυτο τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα η αναμέτρηση άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΠΑΣ, αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο Ευριπίδης Γιάκος με κοντινή προβολή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στη συνέχεια η Καλλονή βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις, αλλά τα σουτ των Δημήτρη Αποστόλου (16′) και Στέλιου Ποζατζίδη (29′) πέρασαν ελάχιστα έξω απ’ την εστία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Οι παίκτες του Δημήτρη Γαβαλά συνέχιζαν να πιέζουν, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Ηπειρώτες έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Ηρακλή Γαρουφαλιά. Ο Χρήστος Δώνης εκτέλεσε το κόρνερ κι ο μεσοαμυντικός του ΠΑΣ με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με επιθετικές βλέψεις στο δεύτερο μέρος, προκειμένου να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του αγώνα, ωστόσο στο 62ο λεπτό ο Δώνης εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Απόστολος Σκόνδρας με ωραία κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το μόνο τελικά που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 82ό λεπτό με τον Λάμπρο Τριανταφύλλου, ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Ποζατζίδη.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...