Άνιστον: Γιατί είναι έξαλλη με όσους δεν φορούν μάσκα

Άνιστον: Γιατί είναι έξαλλη με όσους δεν φορούν μάσκα
Άνιστον: Γιατί είναι έξαλλη με όσους δεν φορούν μάσκα

Έξαλλη είναι η Τζένιφερ Άνιστον, με όσους δεν φορούν μάσκα για να προστατευτούν από τον κορωνοϊό. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της φορώντας μάσκα και έστειλε το μήνυμά της μέσω του λογαριασμού της στο instagram.

“Καταλαβαίνω ότι οι μάσκες είναι άβολες. Αλλά αυτό που δεν νιώθετε είναι ότι είναι χειρότερο να κλείνουν οι επιχειρήσεις… να χάνονται δουλειές… όσοι εργάζονται στον τομέα της υγείας είναι σε ολοκληρωτική εξάντληση.

Και τόσες ζωές έχουν χαθεί λόγω του κορονοϊού, επειδή δεν κάνουμε αρκετά. Πραγματικά πιστεύω στην καλό μέσα στους ανθρώπους και έτσι ξέρω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Αλλά υπάρχουν ακόμη στη χώρα μας αρκετοί άνθρωποι που αρνούνται να ακολουθήσουν τα απαραίτητα βήματα για να ισοπεδώσουμε την καμπύλη και να κρατήσουμε ο ένας τον άλλον ασφαλή.

Οι άνθρωποι φαίνεται να ενδιαφέρονται μόνο για τα δικαιώματα που κάποιοι τους στερούν επειδή πρέπει να φορούν μάσκες. Είναι μια απλή και αποτελεσματική πρόταση και την πολιτικοποιούν σε βάρος ανθρώπινων ζωών.

Στην ουσία αυτό δεν έπρεπε να είναι debate. Αν ενδιαφέρεστε για τις ανθρώπινες ζωές σας παρακαλώ… απλά βάλτε μάσκα και παρακινείστε και τους υπόλοιπους γύρω σας να κάνουν το ίδιο” τονίζει η διάσημη ηθοποιός.

Υφψυτψτ6

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...