Ευπάλιο,  Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Κάνε την καλύτερη ασίστ της ζωής σου!

            Ο Οργανισμός Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Δωρίδος διοργανώνει το «1ο φιλανθρωπικό τουρνουά (μπάσκετ 3on3 και βόλεϊ) Δωρίδος», στέλνοντας έμπρακτο μήνυμα αλληλεγγύης σε οικογένειες που χρίζουν της στήριξής μας στην παρούσα δύσκολη συγκυρία. Οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν! Φτιάξε και εσύ την ομάδα σου και έλα σε αυτή τη γιορτή προσφοράς!

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουνίου 2022 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Ευπαλίου και σκοπός του είναι η συλλογή χρημάτων, καθώς και προϊόντων, για ευπαθείς οικογένειες του Δήμου. Μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι το «Τεχνικό γραφείο Ναταλίας & Μαρίας Μαϊστρέλλη», το Tihio race και το Tihiorace Care.

Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος ανήλικοι και ενήλικες, φτιάχνοντας τις δικές τους ομάδες και συμμετέχοντας στην αντίστοιχη κατηγορία της διοργάνωσης.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι κατά την ημέρα διεξαγωγής του Τουρνουά ο Δήμος Δωρίδος έχει μεριμνήσει ώστε λεωφορείο να περάσει από τις Δημοτικές Ενότητες μεταφέροντας (και επιστρέφοντας με το πέρας της διοργάνωσης) δωρεάν όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Σκοπός του τουρνουά, πέραν του πρακτικού σκέλους, είναι να προσέλθουν δεκάδες μικροί και μεγάλοι από την ευρύτερη περιοχή στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης ως ενεργά μέλη πλέον μίας διοργάνωσης που φιλοδοξεί να έχει μέλλον με σειρά ακόμα δράσεων!

Δηλώσεις συμμετοχής έως Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 (πληροφορίες : 6980085889 Μαϊστρέλλη Ναταλία)

Κόστος συμμετοχής:

  • ανηλίκων: 3 ευρώ το άτομο
  • ενηλίκων: 5 ευρώ το άτομο

Αναλυτικές οδηγίες για την πραγματοποίηση του τουρνουά (κανόνες κ.α.) θα ακολουθήσουν σε επόμενο σχετικό ενημερωτικό δελτίο.

Σε περιμένουμε να είσαι και εσύ εκεί, έλα και….

Κάνε την καλύτερη ασίστ της ζωής σου!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...