Άνοιξε τις πύλες της η 1η «Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Αιτωλοακαρνανίας» στο Μεσολόγγι

«Συνασπισμός δυνάμεων σε όλα τα επίπεδα της παραγωγικής βάσης θα αποτελέσει το αντίδοτο στην κρίση» τόνισε στο Μεσολόγγι ο πρόεδρος της Τράπεζας
Πειραιώς, εγκαινιάζοντας την 1η “Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Αιτωλοακαρνανίας”

 

 

 

Με κύριο χαρακτηριστικό την παρουσία χιλιάδων κόσμου από όλη την περιφέρεια άνοιξε στο Μεσολόγγι τις πύλες της, η 1η «Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Αιτωλοακαρνανίας», το απόγευμα της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου.

Η έκθεση που εγκαινιάστηκε από τον πρόεδρο της «Τράπεζας Πειραιώς», Μιχάλη Σάλλα αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για την προβολή προϊόντων που παράγονται στην Αιτωλοακαρνανία και τα οποία καθημερινά κερδίζουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο κ. Σάλλας σε δηλώσεις τους «συνασπισμός δυνάμεων σε όλα τα επίπεδα της παραγωγικής βάσης θα αποτελέσει το αντίδοτο στην κρίση».

Η έκθεση που λειτουργεί στο ανοιχτό αθλητικό κέντρο του δήμου Μεσολογγίου στο λιμάνι θα είναι ανοιχτή έως και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ανεπιφύλακτα θα πρέπει όλοι να την επισκεφτούμε για να γνωρίσουμε επιχειρήσεις που παράγουν ή μεταποιούν προϊόντα υψηλού ποιοτικού επιπέδου.

Το παρών στο επίσημο ξεκίνημα της έκθεσης έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Κοσμάς, η βουλευτής, Σοφία Γιαννακά, ο γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, Θύμιος Σώκος, ο πρώην υπουργός Χρίστος Βερελής, οι δήμαρχοι Αγρινίου και Ναυπακτίας, Παύλος Μοσχολιός και Γιάννης Μπουλές, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και φυσικά οι οργανωτές της έκθεσης, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Τσιχριτζής, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Μεσολογγίου Ναυπακτίας, Παναγιώτης Ζωγράφος και ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Βασίλης Σπυρόπουλος.

πηγή: MessolonghiNews



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...