Άντρας λιποθύμησε σε στριπ κλαμπ και του έκλεψαν 88.000 δολάρια!

Στο Σαν Φρανσίσκο στις ΗΠΑ

Ένας άντρας από το Σαν Φρανσίσκο καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα απάτης από στριπ κλαμπ που επισκέφτηκε, καθώς βρέθηκε να έχει κάνει λογαριασμό που υπερέβαινε τα 88.000 δολάρια!

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, ο άντρας αρχικά έπεσε λιπόθυμος έχοντας καταναλώσει μόλις μία μπύρα, και όταν συνήλθε, έκπληκτος συνειδητοποίησε ότι το συνολικό ποσό που κλήθηκε να πληρώσει άγγιζε τα 88.000 δολάρια.

Το εν λόγω άνδρας υποστηρίζει ότι το στριπ κλαμπ Garden Edem τον εξαπάτησε καθώς ο λογαριασμός του ήταν μόλις 1.500 δολάρια, ωστόσο η πιστωτική του κάρτα βρέθηκε χρεωμένη τέσσερις φόρες παραπάνω, χωρίς ο ίδιος να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του.

Το συμβάν αυτό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά παρόμοιων περιστατικών, καθώς περισσότεροι από 20 άντρες κατηγορούν ανοιχτά τα τέσσερα στριπ κλαμπ της πόλης ότι χρέωσαν την κάρτα τους με υπέρογκα ποσά, χωρίς όμως ποτέ οι ίδιοι να έχουν δώσει την άδεια τους.

Κάποιος άλλος άντρας που έπεσε επίσης θύμα περιγραφεί πως του απέσπασαν 2.500 δολάρια.

«Ήταν αργά. Ήμουν μόνος. Πήγα από το μαγαζί. Μερικά εντυπωσιακά κορίτσια με πλησίασαν και με ρώτησαν τι κάνω», ανέφερε ο άντρας.

Όταν έδωσε την κάρτα να πληρώσει τον ιδιωτικό χορό που κόστιζε 200 δολάρια, του απάντησαν πως η κάρτα του δεν γινόταν δεχτεί. Έτσι, ο άντρας αναγκάστηκε να πάει να βγάλει χρήματα, και τότε κατάλαβε ότι η κάρτα του ήταν άδεια.

«Της έδωσα την κάρτα. Δεν περίμενα τέτοια ανέντιμη συμπεριφορά», εξομολογείται ο άντρας.

Μετά τις απανωτές καταγγελίες η αστυνομία ερευνά και τα τέσσερα μαγαζιά, με τον εκπρόσωπο Τύπου των στριπ κλαμπ ωστόσο να διαψεύδει πως κάτι τέτοιο συνέβη και να δηλώνει: «Λόγω της επιχείρησής μας, λαμβάνουμε εξαιρετικά μέτρα προκειμένου ο πελάτης να γνωρίζει τις επιβαρύνσεις που υφίσταται, όπως η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων καθώς και βιντεοσκόπηση σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Σε καμία περίπτωση η χορεύτρια δεν μπορεί να χρεώσει την πιστωτική κάρτα χωρίς να είναι «παρών» ο πελάτης».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...