Άρης Αιτωλικού-Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0

Νίκη με σκορ 1-0 για τον Αρη Αιτωλικού απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Το χρυσό γκολ για τους “νησιώτες” σημείωσε ο Μάνθος στο 46′.
25’ σουτ του Μπόμπορη μέσα από την περιοχή διώχνει στην αριστερή του γωνία ο Ζέρβας η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι και απομάκρυναν οι αμυντικοί.
28’ Κόρνερ του Ευθυμίου, κεφαλιά Μάνθου, άουτ.
35’ Φάση διαρκείας στην περιοχή του Εθνικού, ο Ευθυμίου κάνει τη σέντρα και ο Πατσέας την κεφαλιά λίγο πάνω από τα δοκάρια.
44’ Σέντρα του Χονδρογιάννη ανάποδο ψαλίδι  του Καβαλιέρη, προλαβαίνουν οι αμυντικοί και διώχνουν σε κόρνερ.
45+ ΓΚΟΛ 1-0. Σουτ του Μάνθου από το ύψος της περιοχής η μπάλα βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα.
47’ Σέντρα του Ναυρόζογλου, προλαβαίνει ο Χονδρογιάννης  και διώχνει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί ο Ναυρόζογλου, κεφαλιά του Λέντζου λίγο άουτ.
53’ Σουτ του Κόλλινς διώχνει σε κόρνερ ο Χονδρογιάννης.
73’ Φάουλ του Ναυρόζογλου ο Γιάτσε πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρή περιοχής, αλλά ο Ζέρβας διώχνει πάνω στη γραμμή σε κόρνερ.
75’ Σέντρα του Καλοκαίρη, κεφαλιά Γρηγοριάδη λίγο άουτ.
85’ Σέντρα του Ναυρόζογλου, ο Ζέρβας προλαβαίνει προ του Μπόμπορη και διώχνει.
89’ Αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη ο Μπόμπορης για σκληρό φάουλ.
91’ Αποβάλλεται με 2η κίτρινη ο Γρηγοριάδης.
Διαιτητής:Παπαδόπουλος (Αχαΐας)
Βοηθοί:Τζόλα-Αλεξόπουλος (Αχαΐας)
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ:Ζέρβας, Καλοκαίρης, Χονδρογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Ζηνεμπής, Μάνθος, Καβαλιέρης (54’ Βλαχογιάννης), Γρηγοριάδης, Γαβρίνας (76’ Τζαμαλής), Ευθυμίου (82’ Κόκκαλης), Πατσέας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ:Μπαντής, Ναυρόζογλου, Τσακανίκας (81’ Ρούμπος), Διαμαντής, Γατσέλος, Λέντζος (54’ Γιάτσε), Μούτας (74’ Πάνος), Κόλλινς, Κολιάκης, Μπόμπορης, Θεοδώρου.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...