Πάτρα: Ομάδα φοιτητών δεν επέτρεψε στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει στεφάνι στο Παράρτημα

ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Αντιμέτωπα με την άρνηση περίπου 20 φοιτητών της παράταξης ΝΑΡ, βρέθηκαν τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας που νωρίτερα, βρέθηκαν στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών επί της οδού Κορίνθου, προκειμένου να καταθέσουν στεφάνι, για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η αντιπροσωπεία απαρτιζόταν από τους Βουλευτές του κόμματος στην Αχαΐα Κώστα Σπαρτινό και Ανδρέα Ριζούλη και τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Σιδηρόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η ομάδα των φοιτητών όταν είδε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατευθύνθηκε προς το μέρος τους, ζητώντας τους να αποχωρήσουν από το σημείο, καθώς οι αγώνες αφορούν φοιτητές και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμμία θέση στο Πολυτεχνείο. Προς στιγμή υπήρξε ένταση και λεκτικοί διαπληκτισμοί, με την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας να αποχωρεί.

e666658d-054c-4f68-be07-09a5d8091639_0.jpg

Αναφερόμενος στο περιστατικό ο Βουλευτής Κώστας Σπαρτινός δήλωσε στο tempo24.gr, “Δεν μπορεί  20 νεολαίοι, να εκπροσωπούν ολόκληρο το Φοιτητικό Κίνημα, δεν νομιμοποιούνται, καταδικαζω τέτοιες ενέργειες”, προσθέτωντας πως  “Σταθερα εμείς τιμάμε τους αγώνες του Πολυτεχνείου και όπως τότε σε δύσκολες εποχές τα καταφέραμε θα το πετύχουμε και σήμερα”.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...